Modeli su sletjeli u London i pripreme za ovogodišnji Victoria’s Secret Fashion Show u punom su jeku, što ne čudi jer će već sutra navečer prošetati pistom kreacije ove modne kuće.  Iako ne sumnjamo da ćemo na Instagramu moći pratiti događaje putem slika, već dobro poznate modele kako šeću pistom moći  ćemo vidjeti tek 10. Prosinca. Show biti emitiran na 4 Music kanalu u 10 sati navečer po našem vremenu.

Victoria-Secret

Show će se prikazivati u otprilike 200 zemalja i osim pogleda na Victoria’s Secret anđele – Adriane Lime, Alessandre Ambrosio, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo i Karlie Kloss, gledatelji će moći uživati i u nastupima Taylor Swift, koja je bila i prošlogodišnja gošća ovog showa, Ed Sheerana, Ariana Grande – pjevačice koja je trenutno apsolutno svugdje tražena gošća i Hoziera.

Takozvani Fantasy Bra ove godine će imati čast nositi Adriana Lima kao i Alessandra Ambrosio, dok su ostali anđeli sa službenog popisa; Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Douzten Kroes, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson. Za Fantasy Bra , bilo je potrebno više od 1,380 sati radi. Pravo umjetničko djelo obloženo je ručno s 16,000 kristala.

fashion-show-dream-angels-fantasy-bra

Također je objavljen i popis modela a na njemu se nalaze;  Josephine Skriver, Elsa Hosk, Barbara Fialho, Lais Ribeiro, Devon Windsor, Blanca Padilla, Jac Jagaciak, Romee Strijd, Bregje Heinen, Maud Welzen, Daniela Braga, Imaan Hammaam, Shanina Shaik, Eniko Mihalik, Jasmine Tookes, Kelly Gale, Jourdan Dunn, Maria Borges, Cindy Bruna.

Victoria Secret Fashion Show je producirao Done and Dusted  s ekskluzivnim producentima Edward G. Razekom, Monicom Mitro i Ian Stewartom kao i  Direktorom Hamish Hamiltonom.

Neke skice koje ćemo imati priliku vidjeti na modnoj pisti već su objavljene, pogledajte ih u galeriji.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here