Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Malog macchiata svih njegovih dijelova, automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Mali macchiato bloga ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio bloga ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Naš blog posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje stranice ukoliko ne krše pravila korištenja.

Mali macchiato sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja medijskih partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Mali macchiato sadržaje objavljuje u dobroj namjeri.

Sve sadržaje Mali macchiato stranice koristite na vlastitu odgovornost i Mali macchiato ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup blogu i svim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Oglašavanje

Koristimo se i vanjskim tvrtkama u svrhu isporuke oglasa prilikom posjete našoj web stranici (AdSense). Neki od naših oglašavajućih partnera mogu imati i koristiti svoje vlastite kolačiće (cookie) zbog prikupljana vlastitih informacija.  Ove tvrtke mogu koristiti informacije (ne uključujući vaše ime, adresu, e-mail adresu ili broj telefona) o posjetima ovoj i drugim web stranicama kako bi omogućili isporuku oglasa roba i usluga od Vašeg interesa. Neki od naših partnera oglašavanja mogu koristiti kolačiće.

Autorska prava

Mali macchiato polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne (foto) i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Malog macchiata i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Mali macchiato povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Poveznice na vanjske stranice

Mali macchiato sadržava poveznice (linkove) na web stranice izvan vlastitog bloga. Mali macchiato poveznice objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan bloga.

Korištenje komunikacijskih servisa (komentara)

Korištenjem komunikacijskih servisa (komentari) obvezujete se da ćete slati i primati materijale koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.

Obavezujete se da nećete:

maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa

  • objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
  • lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
  • ostavljati spam poruke u komentarima
  • sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s Malim macchiatom,
  • kršiti bilo koji važeći zakon

Mali macchiato nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima. Komunikacijski servis ponuđen je korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a Mali macchiato ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.