FOTO: Alstair Nicol

Zavirite s nama u backstage  

-Oglas-

Započeo je još jedan Victoria Secret’s fashion show i to ovog puta u Šangaju. S obzirom na lokaciju i  rigidne zakone i pravila na njemu ne sudjeluju neki od poznatih izvođača i manekenki, uključujući Gigi Hadid, koja nije mogla dobiti vizu ove zemlje zbog tweeta s kolačem u obliku Bude, tweeta kojeg vlasti ove zemlje smatraju izrugivanjem, Adrianu Limu „iz nepoznatih razloga“ i Katy Perry kojoj je ulazak u zemlju odbijen zbog činjenice da je jednom dala podršku Taiwanu, koji traži neovisnost od Kine.

Kao da to nije dovoljno, dodatnu dramu prilikom organizacije najpoznatije revije donjeg rublja izazvala je i činjenica da Kineske vlasti motre sve e-mailove produkcije i tima koji je sudjelovao u organizaciji ovog događaja.

Kako bilo da bilo revija je ipak održana, te je ujedno i posljednja za  Alessandru Ambrosio, koja će zasigurno nedostajati kada je u pitanju ovaj show jer je već odavno postala prepoznatljivo lice ( i tijelo) istoga.

 

 

Iako su anđelice već prošetale po piste arene u Šangaju, gdje su nosile i dio kolekcije koju je dizajnirao Balmain za ovaj brend, morati ćemo ipak pričekati sedam dana da ona bude i prikazana a do tada možete s nama pratiti što se događa u backstageu i oko njega.

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here