FOTO: Instagram Gisele Bündchen

Ovaj supermodel poznat je po svojoj odličnoj figuri i organskom načinu prehrane. Većinu proizvoda koju jede sama i uzgaja, kako bi bila sigurna u njihovu kvalitetu. Na Instagramu često dijeli slike svojih obroka, a koji su to trikovi koji je održavaju vitkom, lijepom i zdravom pročitajte u nastavku.

Vitaminski doručak

 

Kako bi imali energije za cijeli dan, Gisele kao i ostatak obitelji započinje dan s puno voća i povrća. „Oko 6 ujutro iscijedimo limun u toplu vodu, kako bi uravnotežili alkalne razine u tijelu i  pokrenuli probavni sustav. To popratimo biljnim sokovima i vitaminskim  smoothie-ima, kombinaciju blendanih organskih plodova. Kasnije ujutro doručkujemo sviježe voće, jaja, avokado, kruh bez glutena i kokosov maslac.

Voće i povrće

Uz sokove i voće, Gisele uvijek voli imati pri ruci pladanj s sezonskim voćem i povrćem u manjim količinama, kako bi osigurala dovoljne količine vitamina . Od jagoda i malina do kupina, borovnica i kivia,  izvora svih tih sastojaka dobiva iz vlastitog organskog povrtnjaka.

Superfood obroci

Osamdeset posto obiteljske prehrane sastoji se od organskog povrća i cjelovitih žitarica, odnosno smeđe riže, quinoa, prosa i graha koji se kuha u prirodnom kokosovom ulju. Uz to, proizvodi koji sadrže bijeli šećer i bijelo brašno zabranjeni su u kući. „Sada se vodim principom da je tijelo poput hrama i da trebamo voljeti sebe i svoje tijelo i to će nam pomoći i da se osjećamo bolje,“ kaže supermodel.

Crveno meso – umjereno

 

“Ne jedemo crveno meso ni upola toliko često kao i prije, možda jednom mjesečno. Uglavnom jedemo voće, povrće, žitarice, sjemenke, orašaste plodove, ribu i organsku piletinu.” Kada ova obitelj jede meso to je uglavnom organski odrezak, patka i piletina. Kada je u pitanju riba, obiteljski kuhar Allen najviše kuha divlji losos.

Rana večera

Večera između 5 i 30 sati i 6 sati , daje tijelu dovoljno vremena da probavi hranu i da omogući lak san, tako da se želudac može odmoriti dok spavamo. Radeći ovo tijelo je ujutro laganije i čišće. Gisele već dugo slijedi ovu rutinu, što joj omogućava da održi svoju liniju.

Čišćenje organizma dva puta godišnje

Kod promjene sezone, dva puta godišnje model radi čišćenje organizma samo s  smoothie-ima, a to vrijeme iskoristi i za odmor kako bi napravila i mentalno čišćenje. Tvrdi da otkada to radi još se nijednom nije prehladila.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here