Naše lice je prva stvar koju većina ljudi primijeti na nama, stoga mu treba onoliko pažnje koliko pridajemo i našem tijelu ako ne i više.

Licu je potrebno barem dese minuta dnevno vježbanja mišića, masiranja i opuštanja.
Evo i zašto:

-Oglas-
  1. Lice je napravljeno od mišića kao i ostatak našeg tijela, pa kao što je i tijelu potrebno redovito vježbanje da bi ostalo čvrsto, 57 mišića na vratu i licu također treba vježbu.
    Kako mišići lica i vrata postaju čvršći i zategnutiji, tako i koža vezana za te mišiće također postaje zategnutija. Samim time se smanjuje pojava bora i ublažuju se već nastale linije.
    Kako su mišići vrata i lica manji od mišića ostatka tijela, potrebno je znatno manje vremena da bi postali jači i čvršći. Zato se pretjerivanje u vježbama ne preporučuje.
  2. Smanjenje napetosti
    Opuštanje mišića lica reducira i smanjuje mogućnost duboko urezanih bora, prouzročenih stresom i svakodnevnom mimikom lica, pa opuštanjem dobivamo otvoreniji i svježiji izgled.
    Uz to uzimanje vremena za sebe, opuštajući se i brinući se o sebi će dovesti do toga da ne samo da čete izgledati bolje već čete se tako i osjećati.

 


vježbe za liceDvd Facial Workout

Redovitim vježbama i masažama lica pojačavamo cirkulaciju lica, potičemo detoksikaciju i protok limfe koja sama po sebi nema mehanizam koji bi joj to omogućio.  Time umanjujemo sivilo i beživotnost kože, podbulost, tamne podočnjake a koža sveukupno izgleda mlađe, zdravije i svježije.

 

Masažne tehnike također povećavaju proizvodnju kolagena i elastina, dok suho četkanje lica i tijela potiče protok limfe i detoksikaciju. Sve tri tehnike su jako vrijedne za zdravlje i izgled , a potpuno su besplatne, oduzeti će vam samo malo vremena.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here