Već smo pisali o trendovima koji su nam donijeli dizajneri za ovu jesen i zimu a sada ćemo se malo upotpuniti nekim komadima.

1. Dolčevite

Dolčevite su apsolutni hit ove jeseni i zime. Bile one široke ili pripijene, duge ili krače, deblje pletene ili lagane svilenkaste morate imati barem nekoliko u ormaru kako biste stilski upotpunili bilo koju kombinaciju. Ovaj nezaobilazni komad slaže se sa svim odjevnim komadima i stilovima, bilo da se radi o sportskim, poslovnim i elegantnim kombinacijama ili casual chicu.

2. Cvjetni uzorak

Cvjetni uzorak zagasitih boja obogaćuje svaku kombinaciju. Tople jesenske boje daju odjevnoj kombinaciji kako bogat tako i ženstven izgled.

3. Pelerine

Ovaj komad odječe se vratio na velika vrata i izgleda maštovitije nego ikad prije. Ako izaberete pelerinu s printom ili grafičkim uzorkom sigurno nećete pogriješiti.

4. Bluza s mašnom

Ovo je već nekoliko godina hit, pa ni ova sezona nije iznimka. Jednostavan način za svaku kombinaciju učiniti sofisticiranijom.

5. Crno–bijela elegancija

Ova kombinacija boja je ultimativni ovosezonski chic stil. Dobitna kombinacija na prevelikom puloveru, koji je također jedan od trendova ove sezone. Ova kombinacija je i minimalistička i elegantna.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here