Kako smo imali prilike vidjeti na modnim pistama u četiri velika grada – New Yorku, Londonu, Milanu I Parizu, prikazanim u Ožujku ove godine za jesen zimu 2015/16, ova sezona biti će jako zanimljiva u modnom smislu. Ono što se najviše naglašavalo tokom Fashion Weekova u te četiri velike modne metropole, da više nije stvar u trendovima, već u izgradnji svog osobnog stila. Možda je danas više nego ikada eksperimentiranje stilom i pokazivanje vlastite osobnost kroz svoj vlastiti stil, ne samo dozvoljeno, već i poželjno.

Bez obzira na to, dizajneri su nam ponudili dosta materijala za “igranje” vlastitim stilom.

-Oglas-

Pa prisjetimo se što smo imali prilike vidjeti na najvećim modnim događajima za ovu jesen izimu sezonu 2015/16.

Bijeli kaputi

Kaputi čisto bijele boje ili boje slonovače bili su na repertoaru skoro svakog dizajnera. Također tu su bili I sakoi za toplije dane I debelim dugim puloverima na kopčanje koji mogu bez problema zamijeniti I najdeblje kapute.

Karirano

Kaputi, pelerine, sakoi, haljine,… sve to smo imali prilike vidjeti na pistama za jesen/zimu 2015/16 u kariranim uzorcima. Uglavnom u crno bijeloj kombinaciji, no bilo je tu I “iznaneđenja”, poput crvene, sive I plave.

Boho, print i patchwork

Ljetni cvjetni boemski stil zamijenio je bogatiji I zagasit jesenski. Osim u bojama razlika je i u materijalima, ovog puta naglasak je na luksuznim materijalima poput baršuna i krzna.

Print koji smo imali prilike vidjeti na modnim pistama, osim cvjetnog bio je onaj geometrijski. Bilo da su to pruge, kvadrati ili kocke, svakako geometrija je in ove sezone.

Kad je u pitanje Patchwork, on je definitivan hit ove sezone. Ako je to ono što vam se sviđa možete ga nositi od čizama do kaputa, Patchwork je stil koji kombinira I slaže u kolaž razne materijale te time stvaraju zabavne grafičke uzorke.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here