FOTO: Getty 

Nakon uspješne kolekcije za jesen i zimu 2017 prikazane na ovogodišnjem New York Fashion Weeku, Laura Kim i Fernando Garcia predstavili su nam danas još jednu uspješnu kolekciju.

-Oglas-

Ovog puta to je bila njihova prva samostalna kolekcija vjenčanica za ovu kuću, iako moramo napomenuti da je ovaj dvojac radio uz slavnog dizajnera mnogo godina, što je i vidljivo kada je u pitanju elegancija njihovih kolekcija.

Revija je započela s romantičnom haljinom od tila blago ljubičaste proljetne nijanse, a nastavila se u nešto modernijem tonu s hlačama i ženskim odijelima, koji su posebno popularni zadnjih nekoliko godina. Iako je kroj bio pomalo androgen, pogotovo kada je u pitanju odijelo, debeli remen u oba slučaja se vezao na stražnjem dijelu u veliku okomitu mašnu.

Ovaj ukras na poseban način je obogatio  jednostavnije uske haljine i dao im je dozu otmjenosti.

Zatim je uslijedila ženstvenija varijanta s mnogo tila i cvijeća, a potom nešto seksipilnije no ništa manje otmjene korzet haljine s modernim, kraćim donjim dijelom. Na kraju smo imali prilike vidjeti tradicionalne, jednostavne haljine za klasične mladenke.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here