nude ruzevi naslovna

S porastom popularnosti nude ruževa, na tržište stalno dolaze novi proizvodi u ovim nijansama. Iako volimo nove sjajne ruževe i još sjajnija pakiranja, volimo i dobre stare klasike. Kao što za sve kažemo, klasici su klasika s (dobrim) razlogom, a taj razlog je što ostaju popularni bez obzira na trendove i vrijeme. Donosimo vam 6 nude nijansi ruževa koji su zaslužili svoj kultni status. Ako ih probate barem jednom znati čete i zašto.

Urban Decay Vice  – Backtalk

urban decay nude ruz

Ova boja je toliko ikonska da je njome inspirirana cijela paleta. Ovaj kremasti, bogati ruž idealan je za one koji se brinu da bi čisti nude ruž imao „isprani“ efekt na njima.

Clinique Almost Pink Honey

clinique2

Baš poput nude rođaka, široko popularnog Clinique ruža Black Honey, Pink Honey  je jednako univerzalan, laskav i lak za korištenje.  Toliko je prirodan da ne zahtijeva čak ni ogledalo za nanošenje.

MAC Matte Velvet Teddy

mac3

Ova lijepa, istinski nude nijansa izvrsno pristaje gotovo svim tonovima kože. U prilog ovoj izjavi ide činjenica da je gotovo 3 000 korisnica ocijenilo ovaj ruž sa 4.6/5 zvjezdica.

Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk

charlotte4

Ovaj ružičasto – nude ruž kao i prethodni pristaje odlično gotovo svim tonovima kože a uz to ima dovoljno dubine da instant pruža dojam većih usana. Kvadratni vrh daje preciznost pri nanošenju. Nije čudo da je ovaj ruž potpuni hit među poznatima, bez obzira na njihove godine.

NARS Dolce Vita Velvet Matte Olovka za usne

nars dolce vita5

Jedna od najpopularnijih boja koje je NARS ikada proizveo, Dolce Vita je prekrasna ružičasto – nude nijansa koja pruža izgled prirodnih usana, samo poboljšanu verziju istih. Olovka je kremasta i ima istovremeno dugotrajan, ali ne i isušujući efekt.

L’Oréal Colour Riche Lipcolour Fairest Nude

loreal6

Ovaj klasični nude ruž je ujedno i jedan od najseksipilnijih. Hidratantna formula ovog ruža je ugodna za nošenje i dugotrajna, stoga ne začuđuje da je ovo jedan od omiljenih ruževa generacijama žena.

ColourPop Ultra Blotted Lip Zuma

colourpop7

Moderni klasik, lak za nanošenje uz to daje dojam potpune prirodnosti. Odličan je i za početnice kada je u pitanju nanošenje ruža. Ova topla nijansa jedna je od najbolje prodavanih kada je u pitanju ova ovaj brend.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here