Napokon je započela sezona godišnjih odmora i vrijeme je za malo uživanja u slobodnom vremenu. Svaki horoskopski znak voli provoditi vrijeme na drugačiji način, dok se Blizanac voli družiti i ići na festivale, mirna Riba voli odmarati pored vode . Evo kako koji znak voli provoditi vrijeme ljeti.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja):

-Oglas-

Uz vašu iznimnu energiju i strast za avanturom, ljeto je vaše savršeno vrijeme za istraživanje neistraženih teritorija. Biciklizam, planinarenje, surfanje i vodeni sportovi samo su neke od aktivnosti koje će vas ispuniti uzbuđenjem i adrenalinom.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja):

Kao praktični i senzualni Bikovi, uživate u opuštenijim aktivnostima. Piknici u prirodi, šetnje po plaži i uživanje u ukusnoj hrani na otvorenom omogućit će vam da se opustite i napunite energijom.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja):

Blizanci su društveni i znatiželjni pojedinci, pa ćete ljeti biti najsretniji uključeni u zabavne aktivnosti koje uključuju druženje i komunikaciju. Road tripovi, putovanja, festivali i upoznavanje novih ljudi ispunit će vašu potrebu za uzbuđenjem.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja):

Kao osjećajni i obiteljski orijentirani pojedinci, Rakovi najviše uživaju u aktivnostima koje uključuju obitelj i prijatelje. Obiteljska okupljanja, vrijeme provedeno na jezerima ili u vodenim parkovima bit će savršeni načini za povezivanje s voljenima.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza):

Lavovi vole biti u centru pažnje i uživaju u glamuroznim aktivnostima. Sunčanje na plaži, sudjelovanje u sportskim igrama na plaži ili posjet zabavnim parkovima doprinijet će vašoj potrebi za zabavom i ekskluzivnošću.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna):

Djevice vole organiziranost i praktičnost. Ljeti će najviše uživati u planiranim aktivnostima poput kampiranja, istraživanja prirode, planinarenja i stvaranja suvenira koji će ih pratiti kao uspomene.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada):

Vage su umjetničke duše i vole ljepotu. Posjet umjetničkim galerijama, odlazak na koncerte ili romantične šetnje po gradskim parkovima pomoći će vam da ispuniti vašu potrebu za harmonijom i estetikom.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog):

Kao strastveni i tajanstveni pojedinci, Škorpioni će uživati u aktivnostima koje izazivaju njihovu intenzivnost. Ronjenje, istraživanje podvodnih svjetova, vožnja kanuima ili posjet tajanstvenim mjestima oživjet će vašu želju za istraživanjem.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca):

Strijelci su avanturistički nastrojeni i vole putovanja. Ljeti ćete uživati u putovanjima u egzotične zemlje, sudjelovanju u ekstremnim sportovima i avanturama koje će vam proširiti vidike.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja):

Kao ambiciozni pojedinci, Jarci će najviše uživati u aktivnostima koje pružaju mogućnost postizanja ciljeva. Planinarenje, posjet povijesnim mjestima i razvijanje novih vještina ispunit će vašu želju za postignućem.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače):

Vodenjaci su nekonvencionalni i inovativni, pa će ljeti uživati u aktivnostima koje potiču njihovu kreativnost. Festivali umjetnosti, volontiranje u zajednici i druženje s različitim ljudima pružit će vam priliku da izrazite svoju jedinstvenost.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka):

Kao intuitivne i osjetljive osobe, Ribe će ljeti uživati u aktivnostima koje ih opuštaju i pomažu im da se povežu sa svojim unutarnjim bićem. Umjetničke radionice, meditacija u prirodi, opuštanje na mirnim jezerima ili moru te uživanje u morskim plodovima donijet će vam unutarnji mir i zadovoljstvo.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here