1Hotel Hilton Niagara Falls

Hotel Hilton Niagara Falls nalazi se iznad poznatih slapova, stoga posjetitelji koji odsjednu u ovom hotelu ne moraju ni napuštati sobu da bi uživali u ovom čudu prirode. S prozorima od poda do stropa, restoran hotela savršeno je mjesto za sve one koji žele uživati u romantičnoj atmosferi.

2Excelsior Hong Kong

Pogled na Hong Kong je prepoznatljiv po svojoj jedinstvenosti i ljepoti, a oni koji odsjednu u The Excelsior Hong Kong poznat je po jednom od najljepših pogleda na taj predivan grad. Oni koji uzmu sobu s pogledom  na luku imati će priliku uživati u zvučno-svjetlosnoj predstavi. Oni koji pak ne odsjednu u hotelu, moći će u istome uživati uz koktel na terasi.

3Kakslauttanen Odmaralište – Finska

Velik je broj onih kojima je vidjeti uživo svijetla Aurore jedna od svari koje žele ostvariti , a odmaralište u Finskoj nudi upravo to i to iz udobnosti kreveta. Stakleni iglui u divljini omogućuju posjetiteljima da se uspavaju gledajući u svjetlosnu predstavu Aurore Borealis.  Kada posjetitelji ne gledaju u nebo, odmaralište nudi razne zimske aktivnosti.

4Shangri – La Hotel Paris

Shangri – La Hotel Paris dobro je iskoristio činjenicu da se nalazi u najromantičnijem gradu na svijetu i napravio korak više time što je jedini hotel u gradu čije sobe imaju pogled na Eiffelov toranj. Klasično starinski štih ocrtava klasičnu ljepotu Pariza i time garantiraju nezaboravno iskustvo.

5Jade Mountain  – St. Lucia

Za jedan od najljepših pogleda na Karibima, rezervirajte sobu u Jade Mountainu na šarmantnoj St. Lucii . Hotel uključuje sobe s privatnim bazenima i pogledom na zelenilo i more azurne boje.  Sve sobe su bez tehnologijskih dodataka, tako da se možete potpuno opustiti i uživati u čarima prirode i odmora.

6Le Sirenuse – Positano Italija

Postavljen na strmine obale Amalfi , grad Positano smatran je jednim od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu. Samim time pogled iz hotela Le Sirenuse će vas očarati. Hotel se nalazi 70 metara iznad mora i njegove sobe, restoran i terasa s bazenom nude pogled na predivnu obalu.

7Le Meridian Pyramids Hotel &Spa – Kairo

Antika i moderni luksuz ovdje su udruženi. Gosti hotela imaju priliku plivati, jesti i odmarati se s pogledom na piramide i Svinge . Mnogo soba od njih ćak 641. nude pogled na ova svjetska čuda kao i vanjski veliki bazen.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here