Kolekcija Borisa Banovića dizajnirana za posjetitelje najvećeg događaja ljetne sezone, Ultra Europe festivala predstavljena je revijom u hotelu Kempinski Adriatic u Savudriji.

Uz ostale, reviju su nosili bivši mister hrvatske i sportski trener Radovan Stošić  te Ivana Mišerić, ambasadorica festivala Ultra Europe.

Na zahtjev organizatora kolekcija je u cijelosti napravljena u hrvatskoj te su u njeno stvaranju sudjelovali isključivo domaći profesionalci iz tekstilne industrije.

Kolekcija je napravljena od materijala koji neće sputavati obožavatelje elektronske glazbe u cijelo noćnom plesanju i uživanju u ritmovima najvećih imena svjetske elektronske scene.

Boris Banović, poznati hrvatski dizajner i vlasnik brenda 2B inspiraciju je našao u stilu američkih navijačica. Odjevni predmeti iz kolekcije moći će se kupiti za vrijeme i poslije trajanja festivala putem web shopa.

3

 

”Na ovom sam projektu surađivao s istinskim profesionalcima, a izuzetno mi je drago što smo, zajedno s organizatorima festivala Ultra Europe, pomogli hrvatskoj tekstilnoj industriji da dobije priliku za iskorak. Ponosan sam što su moje kreacije dio ovako velikog međunarodnog događanja, kao što je to Ultra Europe, a posebno me veseli činjenica da će odjeća s mojim potpisom, zahvaljujući prodaji preko službenog web shopa festivala, biti dostupna i ljubiteljima elektronske glazbe iz svih dijelova svijeta”, izjavio je Boris.

Boris je također objasnio da su s organizatorima detaljno testirali svaki dizajn i naglasio važnost rada cijelog tima na pripremi snimanju kolekcije i organiziranju revije.

”Cijeli tim koji je radio na osmišljavanju i izradi kolekcije je, zajedno sa mnom, izuzetno zadovoljan završnim proizvodom, no, da bi ona došla do šireg kruga ljudi, potrebno ju je kvalitetno predstaviti. Zato sam okupio vrhunske suradnike koji su zaslužni za odličan izgled modela – vizažisticu Ivanu Bilandžiju Billy i frizera Nikolu Stoleničkog , dok su atraktivne fotografije zasluga poznatog fotografa Gorana Matijašeca. Na snimanju su sudjelovali i Ivana Mišerić, ambasadorica festivala Ultra Europe te Radovan Stošić, bivši mister Hrvatske i sportski trener, koji su pridonijeli svojim iskustvom i ležernim pristupom”, nastavio je dizajner.

Boris Banović je veliki zaljubljenik u elektronsku glazbu a ne čudi da je do ove suradnje došlo već druge godine održavanja ovog festivala.

12

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here