U srcu netaknute prirode najljepše je šetati, voziti biciklu ili možda samo sjediti na terasi i roštiljati. Sada kada dođe zima, skijanje, sanjkanje i grudanje je prava zabava, kako za one najmlađe tako i za odrasle. Sami pogled koji se prostire na planine i šumu kao i prekrasno uređena okolica odmara i na slici, a možemo samo zamisliti koliko je lijep ugođaj zapravo i biti na takvom mjestu. Ne morate trčati produžiti putovnicu, niti planirati neki daleki put, sve što vam treba nalazi se u nas. Istražite čari naše netaknute prirode i povedite obitelj , prijatelje i četveronožne ljubimce na ultimativni odmor i probudite sva osjetila dok se istovremeno istinski odmarate.

Šume pjevaju

-Oglas-

Ova koliba pravi je bijeg od civilizacije. U dobrom smislu. Već na Booking.com vlasnici upozoravaju da će vam biti potrebne neke davno zaboravljene vještine poput loženja vatre, odgovornog trošenja vode i štedljivog korištenja struje 12V. Ova divna planinska kuća nalazi se u mjestu Mrkopalj i nudi nam sve čari odmora u prirodi. Iznajmljuje se cijela kuća a na raspolaganju imate kuhinju, pogled na planinu, vrt, terasu, besplatno parkiralište. Također će i vaš četveronožni ljubimac će uživati. Naime i njima je dozvoljeno provesti odmor u ovoj kući.

Više o ovoj kući pogledajte ovdje 

Father’s Land

Ova kuća nalazi se na samo 7 km od prvog ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera i na 10 km od drugog ulaza u isti. U sklopu ovog divnog objekta u srcu netaknute prirode nalazi se i dječje igralište na kojem i vaši najmlađi mogu uživati.  Predivno uređena okućnica, s ležaljkama, ljuljačkom, stolovima i natkrivenim dijelom za roštilj garancija je odmora za dušu i tijelo.

Više o ovoj kući pogledajte ovdje.

Forest House Stella

Ova planinska kuća divnog A dizajna i predivnog interijera nalazi se u  Mrkoplju, 38 km od Nacionalnog parka Risnjak i 49 km od Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja. Terasa ima vanjski kamen i opremu za sunčanje dok oni aktivniji mogu uživati u šetnjama i skijanju. Nemamo što više za napisati, slike govore sve!

Više o ovoj kući pogledate ovdje.

Koliba Veronika

Ova koliba u Velikoj Gorici nudi najbolje od oba svijeta. Ako ste se zaželjeli prirode, no svejedno želite skoknuti do Zagreba popiti kavu, onda je ovo idealno mjesto za vas. U predivnom prirodnom okruženju nalazi se slatka terasa na kojoj je idila provoditi dan. Izrazito simpatično uređena kuća s okolišem iz snova.

Više o ovoj kući pogledajte ovdje.

Yeti Cabin

Ova kuća zanimljivog imena nalazi se u Plitvice selu a izgleda kao kućica na koju bi naišli da se nalazite u nekoj bajci. I to i iznutra i van. Kada bi sve bilo malo manje kladili bi se da je tu Snjeguljica našla patuljke.

Više o ovoj kući pogledate ovdje.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here