Ova inspirativna knjiga jedne od najvećih ikona svjetske modne scene, držati će vas u napetosti cijelim putem. Kako i sama dizajnerica tvrdi, u ovoj autobiografiji je do te mjere ogolila dušu i svoj život, da se često pitala zašto to uopće radi.

No, bez obzira na osjećaj neugodne izloženosti, za cilj si je postavila da osnaži žene svojom knjigom, da barem u jednom dijelu knjige pronađu snagu i inspiraciju za ostvarivanje svojih snova.

-Oglas-

the woman i want to be

Autobigrafija Diane Von Furstenberg započinje životom njene majke, koja je samim čudom preživjela nacistički logor, te joj je doktor strogo zabranio da ima djecu. Iz tog razloga dizajnerica tvrdi da su život njene majke kao i njen čisto čudo i dar.

Kako se djevojčica koja je odrastala uz majku koja je bolovala od depresije i koja je poslije udajom postala princeza, popela na Forbes listu najbogatijih self made žena, uz pomoć svoje upornosti da plasira haljinu na preklop 1972. godine, kakvu volimo nositi još i dan danas pročitajte u ovoj izvanrednoj knjizi.

Sigurni smo da će vas zabaviti i oduševiti bogat život prepun mode, avantura, putovanja i poslovnih lekcija koje je naučila tokom godina, opisan u knjizi „The woman I wanted to be“ Diane Von Furstenberg.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here