Imati duge, bogate i luksuzne i prirodne trepavice bez ikakvih ekstenzija ili pomoći umjetnih trepavica mnogima se čini kao divan san, no ipak samo san. Ipak odnedavno to je zapravo i moguće uz pomoć seruma za rast trepavica.

Ovi proizvodi u sebi sadrže peptide i masne kiseline koje omogućuju trepavicama rast a uz to su još jednostavne i za nanošenje.

-Oglas-

REVITALASH ADVANCED

revitalash-advanced serum
Revitalash Advanced je službeno Rolls Royce među serumima za trepavice. Ne samo da ovaj serum pomaže rastu trepavica već je i obogaćen sastojcima koji njeguju trepavice, poput zelenog čaja, ginsenga i biotina koji pomažu u zaštiti trepavica od vanjskih iritacija i lomljenja.

RIMMEL LONDON LASH ACCELERATOR SERUM

rimmel-london serum
Ovaj serum je jedna od najboljih povoljnijih verzija seruma za rast trepavica. Rimmelov serum je dovoljno lagan da se može nositi i ispod maskare.

VICHY LIFTACTIF SERUM 10

vichy-liftactif serum
Vichy inovativni serum je dnevna krema za područje oko očiju, koja uz to hrani i vlaži trepavice koje su možda izgubile istu zbog teškog make-upa. Snažan spoj hijaluronske kiseline i ceramida također briše fine bore oko očiju.

PETER THOMAS ROTH LASHES TO DIE FOR TURBO

peter-thomas-roth-lashes serum
Serum Peter Thomas Roth je Lashes To Die For Turbo omogućuje trepavicama da narastu jako duge u rekordnom roku. Za samo četiri tjedna uz pomoć jake formule koja koristi mješavinu hranjivih peptida koji neće izazvati iritaciju niti na najosjetljivijim tipovima, mnogi će vas pitati dali su to vaše trepavice ili ste stavili ekstenzije.

GIVENCHY MISTER LASH BOOSTER

givenchy-mister serum
Givenchy je polimer-bogata formula koja zapravo služi i kao prozirna maskara, ostavljajući sjajan i definiran efekt nakon svake upotrebe. Četka omogućava lako nanošenje.

TALIKA LIPOCILS CONDITIONING GEL

talika-lipocils-conditioning-gel
Iako sastojci poput jabuke i soje više ostavljaju dojam nekog prirodnog soka za detox Talika kombinacija hranjivih sastojaka daje trepavicama ono što detox sokovi daju cijelom organizmu. Prirodni elementi poput koprive, divljeg kestena potiče rast trepavica dok soja lecitin putuje u svaki folikulu dlake za isporuku aktivnih sastojaka.

RODIAL GLAMOLASH

rodial-glamolash serum
Vitamin B5 u Rodial serumu jača trepavice iznutra prema van, dok će mješavina peptida i proteina pšenice pomoći da postignete maksimalnu duljinu.

NO.7 FANOMENAL LASH SERUM

no-7-fanomenal-lash-serum
Ako ste početnik kada su u pitanju serumi za regeneraciju i rast trepavica ovaj proizvod je možda baš ono što trebate. Nakon nekoliko dana korištenja primijetiti čete duže, tamnije trepavice s punim rezultatom nakon osam tjedana. Ako još uzmemo u obzir nisku cijenu, možete kupiti i zalihu.

LASHFOOD NANO-PEPTIDE NATURAL EYELASH CONDITIONER

lashfood-nano-peptide serum
Odlučili ste se za prehranu bez glutena? Može i vaš serum za trepavice slijediti taj zdravi primjer. Iako mnogi serumi upotrebljavaju mješavinu pšeničnih proteina i raznih sintetičkih dodataka kako bi ubrzali rast trepavica, ovaj serum je potpuno prirodan kako bi odgovarao vašem zdravom načinu života.

DIORSHOW MAXIMIZER LASH PLUMPING SERUM

diorshow-maximizer serum
Nanesite sloj ovog seruma kao primer prije nanošenja maskare a prije spavanja ga nanesite kako bi pustili da sojini sastojci naprave svoju magiju.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here