Dizajner Juraj Zigman predstavio je za odabranu publiku u Laubi retrospektivu svoji posljednjih 20 kolekcija. Revija je nastala pod palicom umjetničkog direktora Viktora Drage.

Ovom prilikom publika koja prati rad ovog dizajnera mogla se prisjetiti Zigmanovih višegodišnjih kolekcija i uživati u presjeku radova koje je jedan od najkreativnijih naših dizajnera pokazao kroz čak 20 sezona.

-Oglas-

Ono što je bilo iznimno važno, kako on sam kaže je pokazati da komade iz stare kolekcije uvijek može kombinirati s onima iz novijih, te time sam sebi i drugima pokazati da ne podliježe trendovima, te uvijek ostaje vjeran svojoj estetici i viziji.

“Pripremajući ovu reviju više sam se naradio nego stvarajući novu kolekciju. Uživao sam pregledavajući stare kolekcije i kombinirajući moje prve modele sa zadnjima. Oduševljen sam reakcijom posjetitelja i tek sam sad postao svjestan kako sam sve ove godine ostao svoj i nisam bio rob trendova. Drago mi da se svi moji modeli međusobno nadopunjuju, te time stvaraju jednu potpuno novu modnu priču, ali uvijek s mojim potpisom“, izjavio je Juraj Zigman.

Ovaj dizajner debitirao na Cro a Porteru  2007. i otada se njegove kreacije mogu naći u ormarima mnogih poznatih dama iz javnog života.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u galeriji.

 

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here