Barbie Zara kolekcija naslovnica

Otkako je u kina došao Barbie film čini se da su svi ponovno fascinirani ovom lutkom. Zara Barbie capsule kolekcija puna je savršeno ružičaste odječe, modnih dodataka, pa čak i potrepština za dom koji će vam pomoći da živite svoj najbolji Barbie život.

Uz super slatku capsule kolekciju, nalazi se ubojita kampanja koju je snimila Nadia Lee Cohen, u kojoj modeli poziraju u punoj Barbie opremi i haljinama. Što smo prvo primjetili? Gingham pastelno ružičasta i bijela kombinacija, savršena ako želite ponovno stvoriti Prada dvodijelni komad Margot Robbie s početka novinarske turneje. U slučaju da ste propustili, iako čisto sumnjamo, vidjeli ste Robbie kako izlazi u reinkarnaciji crno-bijelog prugastog kupaćeg kostima iz originalne Barbie iz 1959. – stručno stiliziran od strane Andrewa Mukamala – srećom, kolekcija Zara Barbie uključuje nosivu verziju kupaćeg kostima tako da svoju Barbie garderobu možete ponijeti i na plažu.

-Oglas-

I da ne bude sve samo o Barbie, u kolekciji Zara Barbie postoji mnogo komada inspiriranih Kenom.

 

 

 

-Oglas-
Marina Urličić Krtolačić
Marina Urličić Krtolačić je strastvena zaljubljenica u modu i prati najnovije trendove u industriji, kao i razne modne događaje i revije. Osim mode, također pokriva teme vezane uz lifestyle. Na svom blogu dijeli savjete o zdravlju, ljepoti, putovanjima i općenito o unaprjeđenju kvalitete života.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here