Dolaskom ljeta, sve više težimo udobnosti kada je u pitanju spavanje a još bolje je kada je udobnost kombinirana sa stilskim odjevnim kombinacijama, pa čak i kada je u pitanju spavanje.

Yamamay ljetni kompleti pidžama dizajnirani su s naglaskom na udobnost i lagane materijale koji nam omogućuju opuštanje tijekom toplih ljetnih noći. Ne samo da su praktične, već su i izrazito šarmantne.

Ljetni kompleti pidžama iz Yamamay-a nude vam osjećaj slatkog i seksi stila. Njihovi moderni krojevi i privlačna paleta boja osiguravaju da ćete izgledati privlačno i osjećati se samopouzdano dok uživate u udobnosti vašeg doma. Ako želite pronaći savršene ljetne komplete pidžama, sada vam je idealna prilika za kupnju jer se ove slatke pidžame prodaju u pola cijene.

Udobnost, šarm morskih motiva i doza slatke i ležerne elegancije čine ove pidžame neodoljivim izborom za sparne, ljetne noći.

Yamamay pidžama ljeto
Yamamay ljetna pidžama s kratkim topom €14.98
Yamamay rozo bijela pidžama Golf Club II
Yamamay ljetna pidžama Golf Club II €14.98
Yamamay ljetna pidžama Mermaids
Yamamay ljetna pidžama Mermaids 13,97 €
Yamamay ljetna pidžama Sea You soon
Yamamay ljetna pidžama Sea You Soon 20,97 €
Yamamay ljetna pidžama sea you soon II
Yamamay pidžama Sea you soon II 18,17 €
-Oglas-
Marina Urličić Krtolačić
Marina Urličić Krtolačić je strastvena zaljubljenica u modu i prati najnovije trendove u industriji, kao i razne modne događaje i revije. Osim mode, također pokriva teme vezane uz lifestyle. Na svom blogu dijeli savjete o zdravlju, ljepoti, putovanjima i općenito o unaprjeđenju kvalitete života.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here