proljece

Svako godišnje doba je lijepo na svoj način, to je sigurno. Mnogi se možda s ovom rečenicom neće složiti, jer ne vide prednosti zime koja zove da provirimo malo u sebe, pročitamo pokoju knjigu i osjetimo nešto dublje osjećaje, ponekad i tužne, no i tuga zna biti ponekad lijepa.

Onda poslije tog mirnog iznutra i divljeg i olujnog izvana perioda, dolazi period koji nam donosi bajkovitu  i idiličnu okolinu i istovremeno unutarnji nemir. Nešto u ovom godišnjem dobu nas jednostavno tjera da se probudimo s prirodom i ako to propustimo i ostanemo u zatvorenom, sigurno se nećemo dobro osjećati, kako fizički tako i psihički.

-Oglas-

Zato je najbolje ne opirati se prirodi i uživati u svim čarima koje nam donosi i koje nam želi pokazati. Proljeće je zasigurno najtaštije godišnje doba, i to s pravom, a mi ga volimo upravo zbog toga, kao i zbog još mnogo drugih stvari.

Boje.

Jarko zelena svježa boja tek niknula lišća na stablima u kombinaciji s šarenilom  tek procvjetalog cvijeća, oduševi svakog puta, svake godine bez iznimke. Ako imate svoj vrt onda je užitak još i veći.

Road trip

Ima nešto u ovom godišnjem dobu što jednostavno zove da stavite naočale, sjednete za volan i zaputite se u bilo kojem smjeru, sami ili u dobrom društvu i glazbom koja trešti iz zvučnika i nanovo uživate u starim mjestima koje ste posjetili i da istražujete nove.

Duži dani

I samim time više vremena na zraku i u prirodi. Kombinacija šetnje, sunca i prirode dokazano je recept za dobro raspoloženje.

Lagana odjeća i zanimljive modne kombinacije

Lagano preplanuli, zdravi ten.

Jagode i trešnje

Tko im može odoljeti? Sigurno je da većina voli oboje, no svi se vole ponosno svrstati u jagodoljupce ili trešnjoljupce, kao da im to određuje karakter. I to je simpatično. Dobro, ponekad baš i nije.

Vježbanje i sportovi na zraku

Nema bolje stvari od bijega iz teretane koju lako i brzo možemo zamijeniti nekim sportom na otvorenom, biciklom primjerice.

Šetnje s psom

Šetamo ih i zimi, no sada te šetnje nisu teške, već uživamo u njima.

Kava na otvorenom

Pogotovo prva jutarnja. Nema ništa ljepše od proljetnog jutra i kave. Kombinacija je raj.

Piknik

Ne treba objašnjavati zašto je ovo super.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here