Sezona pulovera, čizmi i debelih kaputa je već polako iza nas, pa je vrijeme da se podsjetimo što su nam dizajneri donijeli po pitanju trendova za ovu topliju proljetni i ljetnu sezonu 2016.

Retro

retro za sezonu proljece ljeto 2016

Ako niste u minimalističkom raspoloženju, trendovi ovog proljeća su kao stvoreni za vas. Bluze s mašnom, bogati vez, slojevi i retro krojevi viđene su u kolekcijama mnogih dizajnera za proljeće i ljeto 2016.

Pidžama party

trendovi za sezonu proljece ljeto 2016

Pamučne, satenske ili cvjetne svilene, dizajneri se slažu – ponosno nosite „pidžamu“ izvan kuće. Djeluje ludo, no gledajući ove slike moramo priznati, ima nešto jako šik u kombinaciji bijelog satena i kaputa.

Slip haljine

slip haljine za proljece i ljeto 2016

Iako neki tvrde da je minimalizam mrtav, povratak jednostavne slip haljine dokazuje suprotno. Ovo ljeto izaberite jednostavnu slip haljinu s dodatkom čipke ili grafičkom igrom boja.

Pruge

pruge trend za proljece i ljeto 2016

Priča o prugama za sezonu proljeće i ljeto je jednostavno o bojama i redovima. Što zanimljivija kombinacija boja, zanimljiviji je komad odjeće koju nosimo.

Flamenco

flamenco trend za proljece i ljeto 2016

Vruće temperature i vrući trendovi. Flamenco volani, žarko crvena boja i gola ramena su hit sezone.

Šljokice

sljokice trend za proljece i ljeto 2016

Ponekad jednostavno ne možemo odoljeti svjetlucavim stvarčicama, a ako se pitaju dizajneri ove sezone ni ne trebamo. U ovakvim kombinacijama osvijetliti čete i najmračniju ljetnu noć.

Bomber jakne

bomber jakne trend za proljece i ljeto 2016

Iako smo već pisali o jaknama za proljeće, gdje ima svakoga po nešto, bomber jakna je svakako hit hitova ove sezone. Lagana i tanka, naravno u kombinaciji s nečim prozračnim i/ili lepršavim.

Nova romantika

nova romantika trend za proljece i ljeto 2016

Tko god je rekao da romantike više nema, očito nije ni pogledao najnovije kolekcije.  Perje, volani, pastelne i krem boje, šifon i detalji od čipke, čak će i najciničniju osobu nakratko odvesti  u svijet mašte, snova i ljubavi.

Latice

cvjetni uzorci trend za proljece i ljeto 2016

Cvjetna priča ovog proljeća je negdje između skromnosti, ženstvenosti, pa čak i ironije. Zamislite ženstvenu haljinu s vrtnim uzorkom i viktorijanskim volanima crne podloge i grunge grafike.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here