Mlade dizajnerice Sonja Jug i njezin brand Talya design i Marijana Robina s torbama Ma Ri bags osmislile su kreativnu ljetnu kolekciju, te su se udružile i sve predočile u modni editorijal „Urbani chic za nezaboravno ljeto“. Pokazale su kako one zamišljaju da bi djevojke/žene trebale izgledati baš ovo ljeto i koje modne kombinacije im predlažu da budu primjećene i drugačije, a opet elegantne i profinjene.

Talya design ljetna kolekcija donosi kao i do sada spoj elegantne i urbane djevojke koja u  ormaru ima lepršave haljine i suknje koje upotpunjuje maštovitim i unikatnim majicama. Materijali koji su korišteni u kolekciji su udobni pamučni i viskozni jerseyi, pamuk, umjetna koža, čipka, traper, keper, til, te šiljci i patentni zatvarači, a kreacije su upotpunjene i interesantnim urbanim printevima. Dizajnerica osim što za printeve koristi već tiskane materijale, tako i sama osmišljava vlastite printeve koje printa na majice i koje su u ovoj kolekciji začinjene elegantnim rukavima od čipke kako bih još više naglasila romantičan stil. Boje koje su korištene za izradu kreacija su osim nezaobilazne vječne crne, bijela, siva, nježno ružičasta, ciklama i kraljevsko plava.

-Oglas-

editorijal-urbani-chic-4

Kreacije Talya designa u ovom editorijalu upotpunjene su i kolekcijom torbi Ma Ri bags dizajnerice Marijane Robine koje su nastale spontano, te su namijenjene svim odjevnim kombinacijama. Nose ih djevojke/žene koje vole unikatne i originalne stvari, vole biti malo drugačije i znaju prepoznati ručni rad. Torbe MaRi bags rađene su od recikliranog pamuka, te su ručno pletene i svakoj je poklonjena posebna pažnja pri izradi. Boje koje dizajnerica koristi su raznolike, ovisno o inspiraciji i osim elegantnih pismo torba, nudi u kolekciji i različite oblike torbi, veličine, a upotpunjuje ih nezaobilaznim resama.

editorijal-urbani-chic-1

Cijeli modni editorijal je snimljen ponovno u suradnji s mladom i perspektivnom fotografkinjom Ines Klemenčić (Kleminex photography), a cijelo snimanje ne bi bilo tako uspješno bez lijepih modela Mirne Bijelić i Anamarije Šutić. Za kraj se mora spomenuti i mala preslatka maltezerica Lu koja je strpljivo pozirajući također uljepšala ovo modno snimanje.

Ljeto samo što nije počelo i zato izaberite omiljenu kreaciju iz najnovije kolekcije Talya designa, iskombinirajte Ma Ri torbicu, pokažite svima da ste posebne, da imate svoj stil i nezaboravne ljetne avanture mogu početi!

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here