Mirisne svijeće pridonose luksuznoj i opuštenoj atmosferi doma. Donosimo vam najmirisnije i najpopularnije svijeće koje će vašem domu dati prepoznatljiv miris. Neke od njih možda već imate, a neke ste sigurno viđali na raznim Instagram i Facebook profilima.

Tête-à-Tête THE GRADUATE 1967

Zavodljiv miris koji u sebi sadrži miris drva , svježe paprati , tropskih biljaka , dima vatre, crnog papra , klinčića, tamnog jantara

Tete-a-teta

Becker Minty Arquiste kolekcija

Nova kolekcija mirisnih svijeća Arquiste sastoji se od tri vrste mirisnih svijeća različitih mirisa.

Dark Galleon svojim mirisom vas vjerovali ili ne vodi na drveni jedrenjak usidren na Nagasakiju u rujnu davne 1620. godine. Brod je okružen tamnim morem usred noći, a iz njega dopire miris tereta koji se sastoji od raznih začina, egzotičnog tamjana i bogate kože.

Art Deco Velvet donosi miris martinija koji se miješa s finom aromom vanilije i plavog duhanskog dima , evocirajući elegantan utisak ugodnog drvom obloženom unutrašnjosti Fumoir Bara u Claridge Hotelu u Londonu.

Mexican Baroque vodi nas u kuhinju meksičkog samostana, 1695 godine gdje se grupica opatica skupila u kuhinju i isprobaju razne recepte bogate vruće čokolade.

 

 

Arquiste

Christian Lacroix ‘Eygalieres’ Candle

Miris voćnjaka smokvi kao i limuna upakiran u luksuznu ambalažu idealan je poklon za svaku prigodu.

Christian Lacroix ‘Eygalieres’

Circa Home ‘Creme Brûlée

S ovim mirisom vračamo se natrag u 1998 , vrijeme elegantne jednostavnosti , s ovim koktelom manga, naranče i marakuje začinjenim jasminom i dodirom vanilije.

Creme Brûlée’

Diptyque ‘Large Outdoor Baies’

Ručno rađene svijeće ove tvrtke omiljen su ukras profila raznih blogerica. Miriše na kombinaciju buketa ruža i lišća ribize.

‘Large Outdoor Baies’

Ladurée Lucky Charms Tokyo Candle

Ovaj miris kombinacija raznih čajeva unijeti će opuštajuću, misteriozno Japansku atmosferu u vaš dom.

Ladurée ‘Lucky Charms Tokyo’

‘Collezione Bianca’ Lumira

Kolekcija od tri svijeće različitih mirisa i jednostavnog ugodnog dizajna sastoji se od LA PRIMAVERA svijeće koja nam prenosi miris proljeća u San Remu, SIROCCO, nazvanog po Afričkom vjetru koji puše Mediteranom, bogatog mirisa Marokanskih začina i DARSANA, oda hinduističkim hramovima Indije kombinacija je dragocjenih drevnih sastojka jantara, tamjan i jasmina.

‘Collezione Bianca’

Bella Freud ‘Loving Candle’

Topla kombinacija tuberoze sa zagrijanim Amberom i sandalovinom.

Bella Freud ‘Loving Candle’

Ecoya ‘Madison- Cherry Blossom & Tuberose’

Zaigrana kombinacija cvijeća i voća.

Ecoya ‘Madison- Cherry Blossom & Tuberose’

Byredo ‘Ambre Japonais’

Luksuzni miris korijandera i papra dolazi iz Švedske parfumerije.

Byredo ‘Ambre Japonais’

Blackberry & Bay Home

Budi siječanja na djetinjstvo, branje kupina i miris kolača od istih. Ova luksuzna svijeća u vaš dom unosi miris obilja.

‘Lime Basil & Mandarin’

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here