Jesenska kapsula kolekcija, koja označava prvu globalnu suradnju ovog brenda cipela, uključuje poznate siluete oba brenda, spajajući Disneyeve ikone Mickey Mouse i Minnie Mouse s najpopularnijim stilovima obuće Stuarta Weitzmana.

“Bio sam tako inspiriran idejom kombiniranja ikona”, rekao je Edmundo Castillo, voditelj dizajna u Stuart Weitzmanu. “Željeli smo uzeti neke od naših najlegendarnijih stilova nadahnuti Disneyjevim Mickeyjem Mouseom i Minnie Mouseom i učiniti ih svjetlucavim poput Disneyevih najklasičnijih zvijezda.”
Kolekcija, dostupna od ponedjeljka, popraćena je kampanjom pod nazivom “Magic at the Movies”, koja kombinira nostalgiju bogate Disneyjeve filmske povijesti s glamurom ostavštine brenda na crvenim tepisima.

Videokampanja je snimljena u njujorškom naselju Village East u kinu Angelika, a glumi slavni supermodel Lindsey Wixson, a također se pojavljuju i Mickey Mouse i Minnie Mouse.
Kapsula kolekcija od 10 komada uključuje prepoznatljive stilove Stuarta Weitzmana kao što su 5050 Boot, sandala Nearlynude i sandala Nudistcurve 100 s motivima ukrašenim Swarovski kristalima u obliku Mickeyja i Minnie Mouse. Na Livvy tenisicama su otisnuti Mickey i Minnie, kao i Šiljo, Paško Patak, Vlatka Patka i Pluto.

Kapsula kolekcija Stuart Weitzman i Disney lansira se globalno u ponedjeljak na službenoj stranici za e-trgovinu marke obuće i u odabranim buticima do isteka zaliha.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here