Ljubimica na modnim pistama, zvijezda velikog broja kampanja, model i majka – Miranda Kerr je zasigurno model 21 stoljeća.

Svoju karijeru modela započela je vrlo rano, nakon što je osvojila Dolly časopis potragu za modelima, sa svega 13 godina, nakon čega je odmah potpisala ugovor s modnom agencijom u Australiji.

-Oglas-

Nakon toga snimila je velik broj kampanja a 2004 preselila je u New York kako bi se posvetila modi nešto ozbiljnije. U New Yorku je radila mnoga snimanja te se često pojavljivala na modnim pistama, dok se nije desila Maybelline kampanja 2006.  koja ju je vinula u zvijezde i zbilja proslavila.  2007. godine postala je prvi  Victoria Secret’s Angel iz Australije, gdje se pridružila ostalim velikim modnim zvijezdama poput  Alessandre Ambrosio,  Adriane Lime,  Izabel Goulart i Heidi Klum.

Iste godine započela je vezu s glumcem Orlandom Bloomom s kojim se zaručila 2010. godine. Vjenčali su se u privatnoj atmosferi u srpnju iste godine. Rodila je sina Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom 6. srpnja 2011. godine. Par je najavio razvod 2013. godine, a danas je Miranda Kerr vjenčana za Evana Spiegela, osnivača Snapchata u srpnju 2016, godinu nakon što su započeli vezu.

U našoj galeriji pogledajte kako se razvijao stil Mirande Kerr kroz godine.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here