sampon za plavu kosu

Kosa svake boje treba održavanje, no plava kosa bilo da je prirodna – zbog tanje dlake, a pogotovo ako je obojena prednjači po tom pitanju. Ljeti je posebno osjetljiva zbog veće izloženosti štetnim utjecajima poput sunca i soli.

Kako bi je zaštitili i pomogli joj da dobije željene pramenove te dobili željenu nijansu trebalo bi koristiti prave proizvode. A osnova dobre njege je uvijek dobar šampon.

Odabrali smo za vas 7 šampona koji će vašoj plavoj kosi pomoći da zablista ovo ljeto i ostane blistava dugo nakon što dođu jesenje kiše.

John Frieda Sheer Blonde šampon

 

sheer blonde john frieda sampon

Ovaj šampon ugodnog mirisa citrusa će posvijetliti kosu jednu do dvije nijanse ako ga redovito koristite. Može se koristiti i na tamnijoj kosi ako želite blage pramenove. Puno će bolje djelovati na već obojenoj nego na prirodnoj, pa ukoliko imate prirodno plavu kosu preporuča se koristiti i ostale proizvode iz ove linije u kombinaciji sa samim šamponom za bolji efekt.  Ako ste već zadovoljni nijansom svoje kose i ne želite ništa svjetlije John Frida također ima šampon koji će duže održati boju blistavom.

Kerastase Reflection Bain

Kerastase sampon

Kerastase šampon ako se koristi u kombinaciji s istoimenom maskom će garantirano preporoditi vašu kosu. Uz svo toniranje, svijetljenje i vanjske utjecaje plavoj kosi treba malo bolje njege. Plava kosa je ipak najljepša kada je svilenkasta a to je ono što se s ovim proizvodom lako i relativno brzo postiže.

L’Oreal Brass Banisher

loreal brass banisher sampon

Ovaj proizvod je jedan od jeftinijih toner šampona na tržištu, ali radi svoj posao. I što je najvažnije – ne sadrži sulfat.

Keune Silver Reflex

keune silver reflex sampon

Šampon koji je već postao klasika među ljubičastim šamponima i vjerujemo da su rijetke plavojke koje ga još nisu isprobale. Drži se na kosi nekoliko minuta i zatim ispere. Obavezno nanijeti masku za kosu poslije tretmana.

Design Keune Repair Repair

keune care vital samponŠampon je namijenjen regeneraciji suhe i oštećene kose. Sadrži organsko arganovo ulje bogato beta- karotenom, tocoferolima i omega masnim kiselinama. Spas u ljetnim danima.

Balea Glossy Blonde & Balea More Blonde

balea glossy sampon

Balea Glossy Blonde namijenjena njezi obojene i prirodne plave kose dok je Balea More Blonde namijenjena onima koji žele nešto svjetliju nijansu. Omjer cijene i kvalitete je i više nego zadovoljavajući.

-Oglas-