Omiljeni dizajner domaćih zvijezda crvenog tepiha, Ivica Skoko na BIPA FASHION.HR-u koji će se održati u od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, predstaviti će svoju kolekciju za proljeće i ljeto 2016.

Ivica Skoko

 

Kolekcijom za koju i sam dizajner kaže da je najromantičnija do sada, dominiraju raskošni materijali i izuzetno ženstven stil. Haljine su inspirirane dizajnerovim najdražim periodom – romantičnim i glamuroznim ’40-im godinama prošlog stoljeća.

Korišteni su najbolji materijali u izradi haljini, koji obavijaju siluetu, otkrivajući pritom najnježnije dijelove ženskog tijela. Haljine su napravljene u nježnim nijansama poput boje vanilije, nježno ružičaste, puderaste i zlatne. Spajanje različitih tekstura i materijala, doprinijelo je glamuroznom izgledu cijele kolekcije.

„Uistinu sam često inspiriran ovim, po meni najljepšim razdobljem, pa se i kolekcija referira na te divne godine ženstvenih krojeva, bogatih silueta, skupocjenih materijala. Kolekcija se sastoji isključivo od haljina kratkih, midi i maxi dužina, a pri izradi svih haljina utrošeno je jako puno ručnog rada. Bit će ovo svakako jedna od mojih najraskošnijih revija dosad“, najavljuje Skoko.

Kolekcija će biti predstavljena u subotu, 19. ožujka, posljednjeg dana BIPA FASHION.HR-a.

 

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here