Foto: Getty

Suradnja Chopard tvrtke i pjevačice

-Oglas-

 

Rihanna surađuje sa Švicarskim proizvođačem satova i nakita Chopardom na zajedničkoj kolekciji nakita. Pjevačica koja je ušla i u dizajnerske vode na ovoj kolekciji surađivati će s Caroline Scheufele, kreativnom direktoricom ove tvrtke, kako bi stvorile kolekciju koja predstavlja “urbani chic i klasični glamur,” kako se navodi u priopćenju.

Ovo je posljednji BadGal RiRi’s dizajnerski projekt, kojima su prethodile tri Fenty x Puma kolekcije, kao i suradnja s Manolo Blahnik, prošlog proljeća.

Ova kolekcija nakita, imena Rihanna Loves Chopard, sastojati će se od minimalističkog prstenja, ogrlica, naušnica i narukvica u kombinaciji zlata i smaragdno zelene. Jedan od komada je ogrlica izrađena od 18 karatnog ružičastog zlata i zelene keramike a njena cijena u maloprodaji iznositi će 3950 $.

rihanna-chopard-necklace

Foto: Chopard

Uz to ova kapsula kolekcija sadrži i mnoge skuplje komade izrađene od dragog kamenja i dijamanta, kao primjerice „luster naušnice“ koje je Rihanna nosila na dodijeli nagrada Grammy, a cijena ovih komada nije poznata, već se može saznati samo na upit.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here