Splitska dizajnerica Gorana Milaković predstavlja kampanju za novu kolekciju svojeg brenda Buba Bu prepoznatljivog po bogatom koloritu i vještom poigravanju s uzorcima točkica.

Kampanjom za proljeće/ljeto 2016. dizajnerica Gorana Milaković koja stoji iza brenda Buba Bu još jednom u prvi plan stavlja okosnice svojeg rada kao što su uzorci točkica, volani te ležerni krojevi. Snimljena na ulicama Splita, kampanja izvrsno prezentira ženu koja nosi Buba Bu, a ona je samosvjesna, nježna i željna da se vlastitim stilom istakne u uniformiranoj svakodnevici. Ova kolekcija također obiluje cvjetnim uzorcima te pregrštom boja od nježno ružičaste do žarko crvene, ali i modelima haljina koje se lako kombiniraju te su primjenjive za različite prigode.

-Oglas-

Buba Bu kampanja

„Uvijek kreiram ono što bih i sama rado nosila pa je tako bilo i ovaj put. Inspiraciju pronalazim u kombinaciji konzervatizma i glamura te svojoj djeci koja su mi ujedno najveći kritičari“ – ističe dizajnerica.

Kreativnu Splićanku moda je počela zanimati još kao djevojčicu zahvaljujući majci koja se bavila metražom modnih tkanina. Kasnije je diplomirala modni dizajn na Tekstilno – tehnološkom fakultetu u Zagrebu te osnovala brend Buba Bu. Da je to bila dobra odluka uvidjela je kada su se u njezinim kreacijama pronašle žene različitih dobnih skupina. Klijentica je, naime, sve više pa dizajnerica uskoro planira i otvorenje showrooma u Splitu. Ova kampanja, kako ističe, odlična je uvertira u taj poslovni potez.

FOTOGRAFIJE: Sonja Dvornik

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here