FOTO: Pintrest

Znate kako uvijek kada putujete negdje primijetite neki ženski primjerak koji jednostavno izgleda besprijekorno dobro a opet nekako jednostavno i udobno odjeveno? Takva osoba uvijek fascinira ostale pripadnice ženskog roda, priznale mi to ili ne, i sve bi dale da znamo kako to postiže. Uz ovih nekoliko trikova možete lako biti ona osoba koja izgleda dobro i poslije sati i sati putovanja.

-Oglas-

Odmorite se

Večer i noć prije puta dobro se odmorite i naspavajte. Ne samo da čete biti boljeg raspoloženja, već čete i izgledati svježije, a svježina je upravo ono što nas čini lijepima. Voda je također jako važna, stoga je pijte u većim količinama uz zdrav doručak i kavu ili čaj, ovisno što preferirate ujutro.

Jednostavan Make-up

Ovo se posebno odnosi kada su u pitanju putovanja ljeti. Malo BB kreme, možda lagano rumenilo, maskara i malo Labella sa zaštitnim faktorom je sve što vam treba. Zapamtite, cilj je izgledati svježe.

Hidratacija

Hidratantna krema za tijelo priuštiti će vam ugodan osjećaj tijekom putovanja. Putovanja često nisi najudobnija, pa je baš zato važno osjećati se ugodno u svojoj koži.

Slojevita garderoba

U većini slučajeva slojevito se volimo odijevati tek kada padnu prve jesenje kiše, no kada su u pitanju putovanja slojevito odijevanje može se pokazati itekako korisnim i ljeti. Bilo da putujemo automobilom, autobusom, avionom ili trajektom, promjene temperature su nam zagarantirane. Sa sunčanih +40 ćemo prije ili poslije ući u ekstremno klimatiziran prostor i obrnuto. Također nekoliko malo širih slojeva odjeće pridonosi osjećaju udobnosti kakav volimo kada putujemo.

Držite važne stvarčice u torbi koju imate pokraj sebe cijelo vrijeme

Ima nekoliko stvarčica koje želite imati pokraj sebe cijelo vrijeme puta koje će vam pomoći da ostanete svježi cijelim putem, poput sjajila za usne, kreme za ruke, naočala za sunce,
vlažnih maramica, dezodoransa i bočice vode.

Crna je sve

Crna je vaša najbolje prijateljica kada su u pitanju putovanja. Ne samo da je elegantna, nego se na njoj ne vidi ništa, bilo da ste slučajno prolili nešto po sebi ili da ste izgužvani od nekoliko sati sjedenja u avionskom sjedalu.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here