Kate Bosworth je jedna od onih slavnih osoba čiji osobni stil oduševljava mnoge editore i čitatelje popularnih on-line i tiskanih izdanja raznih magazina.

Ovog puta slavna glumica se udružila s poznatim stilisticom i fotografkinjom Margaret Zhang i dizajnericom  Tory Burch, kako bi snimile ove odlične L.A. slike za novu modnu kampanju. Glumica nosi neke komade iz posljednje kolekcije ove modne kuće, uključujući torbe s ukrasima koji predstavljaju horoskopski znak blizanca, koji je zamijenio stilizirano slovo T koje je do sada krasilo torbe ove dizajnerice.

-Oglas-

Udruživanje ove tri žene u kampanju u kojoj je dualnost blizanaca i razne aktivnosti i uloge koje krase ovaj znak nisu slučajnost. Tory Bruch je majka i poduzetnica, dizajnerica, CEO, pa nije upitno da je krasi i kreativna i poslovna strana.

Zhang također pokazuje svoju dualnost kao fotografkinja i stilistica s jedne strane te poduzetnica i studentica prava s druge.

Lice Kate Bosworth pokazuje dualnost samo po sebi. Njezina najzanimljivija fizička osobina je različita boja očiju.

Sigurni smo da je novi logo i kompletna kampanja dobila odobrenje od feng shui stručnjaka, jer Tori priznaje da je njegov savjet jako bitan kada je u pitanju logo i mjesto na kojem će se isti nalaziti.

Pogledajte prekrasne slike ove kampanje u nastavku.

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here