Ovog proljeća torbe su sve samo ne dosadne. Pastelne i žarke boje u kombinaciji s vezom, perlicama i sličnim dodacima, obično u obliku neke životinje ili cvijeta osvježit će svaku kombinaciju.

Ovaj trend je logičan nastavak prošlosezonskog trenda ukrašavanja gležnjača i cipela, pogotovo potpetica. Čak i ako ovaj modni trend koji nije najjednostavniji i najklasičniji ne odgovara vašem stilu, uvijek možete crnu torbicu ukrasiti nekim jednostavnim bijelim brošem ( u Chanel stilu) ili odabrati jednu od tamnijih varijanti ali zanimljivo pletenih poput torbe/košare koju možete vidjeti u galeriji ili jednostavne crno – bijele Chanel ruksak torbe s zanimljivim prepoznatljivim lancem. Male torbice još su uvijek jako poželjne a i praktičnije, možda što su nas na neki način natjerale da nosimo manje stvari sa sobom i taj trend nam je dokazao da nam ništa ne nedostaje, pogotovo „zaranjanje“ u torbu kako bi pronašli sjajilo ili ključ.

-Oglas-

Kakav god stil vam se sviđa, sigurni smo da svatko može pronaći nešto za sebe iz ovosezonske ponude torbica koju možete pogledati u galeriji.

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here