FOTO:Sonja Dvornik

Proteklog četvrtka u Splitu je svečano otvoren Buba Bu showroom dizajnerice Gorane Milaković, a otvorenje su dolaskom podržali brojni poznati Splićani.

Dizajnerica Gorana Milaković prepoznatljiva po ženstvenim kreacijama s dozom razigranosti proteklog četvrtka otvorila je u Splitu showroom svojeg brenda Buba Bu design. Brend osnovan 2015. godine u kratkom roku prepoznale su Splićanke koje cijene unikatnost i kvalitetnu izradu. Decentni odjevni komadi pročišćenih linija, volani i točkice, koje su inače zaštitni znak brenda, dio su ponude novootvorenog showrooma smještenog u Ulici kralja Zvonimira 101 u Splitu. Minimalistički interijer upotpunjen zlatnim detaljima prati estetiku brenda, a svidio se poznatim Splićanima i brojnim prijateljima brenda.

Neda Makjanić Kunić, Monika Sablić, Marija i Jurica Pirić, Ana Kujundžić, Sandra Ledenko i Renata Lovrinčević Buljan samo su neki koji su stigli na proslavu otvorenja.

„Veselim se što će moje kreacije klijenticama odsad biti lakše dostupne. Dugo sam tražila odgovarajući prostor i napokon ostvarila svoj san. Hvala svima koji su me došli podržati, posebice iskusnijim kolegama“ – izjavila je dizajnerica.

Uz navedeni asortiman svi zainteresirani moći će u showroomu razgledati i novu kolekciju kreiranu za blagdansko razdoblje.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here