Pogledajte dugo najavljivan video za pjesmu Bad Blood

U spotu poznate pjevačice Taylor Swift za pjesmu Bad Blood sudjelovale su mnoge zvijezde a premijerno je prikazan na  Billboard Music Awardsima u nedjelju navečer.  Odavno neki glazbeni video nije imao ovakvu medijsku promociju putem društvenih mreža kao što je imao ovaj.

Kao što se najavljivalo Selena Gomez, Kendrick Lamar, Jessica Alba, Lena Dunham, Ellie Goulding, Hayley Williams i ostali u društvenom krugu Taylor pojavili su se u mračnom, akcijskom video spotu poznate pjevačice.

-Oglas-

Nakon što  Swift kao  Catastrophe i Selena Gomez kao Arsyn potuku sve u uredu, Selena Gomez izbacuje Taylor Swift kroz zatvoren prozor, nakon čega pjevačica pada na automobil.

Nakon toga Taylor skuplja svoju osvetničku ekipu, koja trenira u Nemoguća misija stilu, prije nego pjevačica pobijedi poznatu manekenku Karli Kloss u kickbox meču. Jessica Alba nastavlja vožnju motorima u stilu onih iz znanstveno- fantastičnog filma Tron (uz kratko pojavljivanje Mariske Hargitay i Cindy Crawford, prije nego ženska banda predvođena pjevačicom prošeta u usporenoj snimci u post – apokaliptičnoj sceni u kojoj cijeli grad gori njima za leđima.

“Bad Blood” uloge:

 

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here