FOTO: Pixabay

Ima li što ljepše od kraja napornog dana, kada se uvučemo u omiljenu udobnu pidžamu i smjestimo se u najudobniji kutak našeg doma? To je jedan od onih užitaka koji nas čeka kao nagrada za dobro obavljen (ili samo obavljen) posao tog dana.

-Oglas-

O vikendima da ne pričamo. Ako ste kao ja mogli bi cijeli provesti u istoj s dobrom knjigom ili gledajući omiljenu seriju na Netflixu i šalicom nekog toplog napitka u ruci.

Udobna lijepa pidžama kao da garantira užitak onoga koji je nosi, možda zato nisam neki ljubitelj obične stare majice i donjeg dijela stare trenerke za te rijetke ali vrijedne trenutke.

Ako nas još uz to nitko ništa ne traži ( dobro, sada već ulazimo u sferu Si-Fi filma ) onda možemo vlastiti pidžama party proglasiti otvorenim. Sve što nam treba je kao što smo već naveli; knjiga, možda časopis, laptop, slušalice i kava ili čaj. Čokolada i mirisna svijeća su bonus.

Većinu ovih stvari nije teško naći, mi ćemo vam pomoći pronaći najbolju pidžamu za ono vrijeme koje je samo vaše, bilo da ga provodite spavajući ili se odmarajući.

Koja je vaš favorit?

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here