oscar de la renta vjencanice

Copping, novi dizajner ostao je dosljedan elegantnom i ženstvenom stilu kakav njeguje ova modna kuća, dok je istovremeno uvodio poneke suptilne zaokrete kao i dodatke čipe tu i tamo kako bi bio siguran da pozornost ostaje tamo gdje i treba biti – na mladenki. Ili da budemo posve točni, na njen ulazak i hod do oltara.

„Morate se sjetiti, većina vjenčanica viđene su otraga,“ izjavio je dizajner za Vogue „ To je nešto što sam zbilja htio uzeti u obzir, misliti na to kako će mladenka izgledati pred svima i učiniti vjenčanicu prekasnom s obje strane.“

-Oglas-

Druga stvar koju je je dizajner uzeo u obzir je činjenica da danas mladenke vole raspustiti kosu i zbilja se zabaviti. I to čini postizanja elegancije i jednostavnosti kod prvog plesa vrlo važnim.

„Vjenčanje je slavlje i jako je važno da mladenka uživa, što znači da se ne kreče teško u haljini koju nosi,“ kaže Copping.

I iako se njegova izjava čini čudnom kada pogledamo neke od vjenčanica koje je dizajnirao , ako malo bolje pogledamo vidjet ćemo da su haljine koje teško da djeluju kao nešto u čemu bi se lako kretale – zapravo izmjenjive. Primjerice, haljina s tri reda tila ima mogućnost potpunog uklanjanja donja dva, tako da nam ostaje „balerina tip“ haljina. „Tako ona može plesati i zbilja se zabavljati do sitnih noćnih sati opušteno ,“kaže dizajner.

Na pitanje o sve prisutnijem trendu da mladenka ne nosi jednu, već dvije haljine na svom vjenčanju Copper kaže da je to jako dobra ideja. „Svakako je dobra za naš posao, ali ipak bi se trebale razlikovati, primjerice da jedna bude kraća, inače nema smisla.“ Srećom, Peter Copper je svojom kolekcijom modernoj mladenki pružio sve u jednom, od bajkovitih haljina do elegantnih i kratkih vjenčanica.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here