Olivia Palermo kozmetička linija u prodaju kreće 06. svibnja 2021.

Olivia Palermo, zvijezda reality showa The City koja je nakon toga postala uglađena street style zvijezda nakon mnogih kolaboracija s poznatim brendovima napokon lansira i svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

-Oglas-

Nakon dvije godine, koliko je trebalo da ovaj brend zaživi, za dva dana na tržište izlaze proizvodi ovog kozmetičkog brenda.

„Godinama sam surađivala s nekim vodećim imenima u industriji, ali sada imam priliku ostaviti svoj trag i pomoći svima da se osjećaju jednako nevjerojatno dobro kao i ja svakoga dana,“ napisala je na svojoj web stranici. „Koncept? Pristupajte ljepoti na jednak način na koji ja pristupam modi, pa vam želim predstaviti Olivia Palermo Beauty, ultimativnu garderobu ljepote.“

Olivia Palermo kozmetika

„Pa što to zapravo znači? U modi imate najvažnije, temeljne komade odječe za svaki look. Sa Olivia Palermo Beauty željeli smo postići isti učinak tako da započnemo s kozmetikom koja će vas osnažiti i ujutro i navečer. O ljepoti sam uvijek razmišljala kao o točki na i kada je u pitanju glamurozan izgled. To je posljednja stvar koju stavljam na prazno platno lica koje mi pruža onaj sjaj koji mi je potreban da zablistam ili mi je potrebno dodatno samopouzdanje.“

Predstavljanje kolekcije započinje sa četiri ključna komada: serum 33€ , maglica za matiranje kože  €29, tri mat ruža za usne €32 i dvije palete sjenila €48.

„Cilj mi je bio stvoriti proizvod koji će mi se sviđati jer tako znam da će se svidjeti i vama,“ kazala je Olivia. „Željela sam da pakiranje imitira moju starinsku zlatnu narukvicu, dragocjeni komad nakita iz moje kolekcije bez kojeg ne mogu živjeti. Tako gledam i na Olivia Palermo Beauty. To su komadi koji su namijenjeni slavljenju i čuvanju i na koje možete biti ponosni, poput nasljedstva, a opet svakodnevno korišteni.

U nastavku pogledajte što se događalo iza kulisa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Palermo Beauty (@oliviapalermobeauty)

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here