Foto naslovnice: Rachel Claire

Zašto je ovaj bazen postao jednim od najslikanijih  u svijetu?

Iz Dubrovnika, bisera Jadrana, dolazi jedinstveno iskustvo koje se ne smije propustiti ako se nađete tamo – kameni bazen s morskom vodom. Smješten uz obalu, ova mjesto predstavlja savršen spoj prirode, ljepote i luksuza. Njegova jedinstvena kombinacija kamenih zidova, kristalno čiste morske vode i spektakularnog pogleda na more i prepoznatljive zidine pružaju posjetiteljima nezaboravno iskustvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Wright (@bontraveler)

Udaljen samo nekoliko koraka od obale, bazen je sagrađen od lokalnih kamenih blokova koji se savršeno uklapaju u okolinu i daju mu autentičan i rustikalan šarm. Ovaj bazen Hotela Excelsior dio je vile izgrađene davne 1913. g.

Kameni bazen s morskom vodom nudi spektakularan doživljaj posjetiteljima. Kristalno čista voda koja ulazi u bazen s plimom nudi jedinstvenu priliku za osvježavajuće plivanje i uživanje u blagodatima morske vode.

Također iz njega se pruža zadivljujući pogled na Jadransko more i Stari grad. Dok plivate ili se opuštate na rubu bazena, možete uživati u beskrajnom horizontu i prekrasnim zalascima sunca. Ovo iskustvo ostavlja neizbrisiv dojam i pruža trenutke opuštanja.

Osim same vode, bazen je opremljen luksuznim ležaljkama i suncobranima, stvarajući savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u mediteranskom suncu.

Ova nestvarno zadivljujuća ljepota u Dubrovniku predstavlja jedinstveno i očaravajuće iskustvo koje privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. S kombinacijom kristalno čiste morske vode, prekrasnog kameno okruženja i spektakularnog pogleda na more i grad, ovaj bazen predstavlja pravu oazu opuštanja i uživanja u blagodatima Jadranskog mora. Pravo je remek-djelo prirode i ljudske intervencije koje zbilja oduševljava i ostavlja neizbrisiv dojam na svakog posjetitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Timotej Gošev ???????? (@timotej)

Njegova kombinacija prirodnih elemenata, luksuza i ljepote pruža gostima jedinstveno iskustvo koje ostaje u trajnom sjećanju. Ako posjetite Dubrovnik, ne propustite priliku da se opustite i posjetite ovo prekrasno mjesto koje vam pruža osjećaj spokoja i povezanosti s prirodom i povijesti ovog divnog grada.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here