FOTO: Ratko Grgurić

Nova Marla kolekcija Resort 2016., vodi na putovanje u modne osamdesete, doba početaka Madonne, Kylie i Cindy, Naomi, Christy i Linde – slavnih svjetskih top modela.

Dva mlada Marla lica, Adriana i Paula, u novoj modnoj priči naziva “In The Net”, dočaravaju forme, siluete i uzorke ovog razdoblja, osvježene i inspirirane modnim krokijima, ručno rađenim slikarijama i mrežama, koje mjestimice podsjećaju na krijeste morskih valova. U kolekciji tako susrećemo oversized tunike nalik haljinama, trend “cold shoulder” dekoltea, formu crop topa i kombinezona, asimetriju i cjevaste haljine s naglašenim ramenima te zavodljivim leđnim izrezima. Prate ih zavodljivi modeli hlača i suknji iz patchworka na eko koži te prigodan accessoire, izrađen iz obojenog pamuka i patent zatvarača. Čitava kolekcija kreirana je iz mekih jerseya s ručno izrađenim aplikacijama, a uz sve nijanse bijele, pojavljuju se i sivo/smeđa, crvena, žuta i plava kao večernja varijanta.

Kolekcija je to koja ne može ostaviti ravnodušnim jer koketira s trendovima i drskom  ženstvenošću, ističući, ali i korektno prikrivajući sve adute ženskog tijela, u skladu s trendovima osamdesetih godina.

U ugodnom, moderno namještenom ambijentu Numero bara, dvije prijateljice koje provode nezaboravne trenutke odmora, doimaju se kao ulovljene u mrežu, no poručuju “Girls just wanna have fun”.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here