plavi ruž

FOTO: Edward Berthelot/Getty Images, Pinterest

Za nošenje plavog ruža, vizažist Diora, koji je šminkao Oliviu Palermo, kaže da je mornarska nijansa najbolji izbor jer odgovara gotovo svim tonovima kože.

-Oglas-

Plavi ruž je oduvijek bio pomalo zastrašujući i zato je lako otpisati ovu nekonvencionalnu boju ruža za usne kao jednu od onih koje su prigodne samo za Instagram.

Međutim,  poznati poput Rihanne koja je nosila indigo nijansu na New York Fashion Week partiju i Olivie Palermo, koja je nosila jednu od najhrabrijih mornarskih boja ikad na Dior reviji za proljeće i ljeto 2017, tijekom Pariz Fashion Weeka, su dva solidna dokaza da je ova boja nosiva i u stvarnom životu.

Za nošenje ove nijanse vizažist Diora, koji je šminkao i Oliviu Palermo, kaže da je mornarska nijansa najbolji izbor jer odgovara gotovo svim tonovima kože. Također, treba uzeti u obzir i ostatak šminke. „Zbog dubine same nijanse, ako nanesemo jak make-up na ostatak lica, riskiramo izgled koji će više ostavljati dojam „vampira“, od onog kojeg želimo postići, a to je „glam“, izjavio je Daniel Martin za InStyle. „Sjetite se slika starog Hollywooda ’20 i ’30 – ih godina. Na tim slikama usne su imale sličnu dubinu. Inspiraciju možete pronaći upravo tu.“

Prvo s ljubičastom olovkom za oči ili usne iscrtajte cijele usne i zatim ih popunite željenom plavom nijansom. Ovaj korak sprječava usne od blijeđenja, a uz to stvara strukturu.

Ako se odlučite nositi ovu nijansu, budite sigurni da u torbici uvijek imate tak ruž, ako bude potrebno nešto popraviti, jer ova boja ne podnosi nepravilnosti.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here