Dizajnerski planer za 2018. godinu

Njemački brend Jo &Judy još jednom je oduševio elegantnim, a ujedno i ženstvenim dizajnom planera za slijedeću godinu. Ne samo da svojim dizajnom i funkcionalnošću olakšava i uljepšava život vlasnici istog, već i je i savršen ukras na svakom radnom stolu. Planeri ovog brenda su poznati i po motivacijskim porukama koje dolaze s njim i uljepšati će svaki, pa i najtmurniji dan. Motivacijske poruke nalaze se i u unutrašnjosti i definitivno možemo reći da je lijep i iznutra koliko i njegove dizajnerske korice te ima dovoljno mjesta za sve upise, dodatne bilješke, vođenje financija i slično.

JO & JUDY Pink Planner

Veći formati dolaze u nježno ružičastoj i elegantno crnoj boji, dok manji primjerak planera za slijedeću godinu dolazi isključivo u crnoj boji te stane u svaku torbicu.

Jo & Judy planer crni

Koliko god da je tehnologija napredovala , ne možemo se oduprijeti ljepoti pisanja rukom, ipak dodaje nešto osobno, kreativno i lijepo svakodnevnom životu i obavezama. Da ne govorimo da se obaveze i ostale sitnice napisane rukom lakše pamte, barem tako kažu znanstvenici. Još kad ovako izgleda, tehnologija u vođenju bilješki postaje višak.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here