Kaput je jedan od najvažnijih komada odjeće u našem ormaru zimi, čisto zbog toga što provodimo jako puno vremena u njemu i pokriva većinu našeg tijela kada je vani hladno. Stoga je jako važno izabrati onaj koji će nam  podići svaku odjevnu kombinaciju a i uz to će nam biti toplu i udobno u istome.

To je onaj komad odječe koji nije potrebno mijenjati svake sezone, pa je jako važno uložiti u kvalitetu. Klasični izgled je također jako važan, jer koliko god trendovski komadi bili zabavni, klasika je ono što će se nositi uvijek i što je još važnije pristajati svakom outfitu.

Neutralne boje su uvijek in, ali ako želite podiči cijelu kombinaciju, pogotovo u blagdanskom razdoblju, odlično je imati barem jedan komad u primjerice crvenoj boji. Zelena je također jako elegantna, pogotovo ako je nosite na crnoj kombinaciji od glave do pete.

U sezoni kada svi nose crno i sivo, bijelo je pravo osvježenje. Bijele hlače, dolčevita i bijeli kaput osvježiti će i najtmurniji dan, dok čete istovremeno izgledati odlično.

Ove sezone vrača se trend s krznom oko vrata što daje otmjen i profinjen izgled uz to što nas grije.  Karirani uzorci koji se nose na sakoima također su se „preselili“ na kapute i daju im bezvremenski izgled koji možete nositi godina.

Udobni i mekani teddy kaput i dalje je u trendu i ako je to vaš stil odaberite neki u prirodnim tonovima, ove sezone se nosi camel smeđa. Brendovi obavezno imaju ovu boju u svojim jesenskim i zimskim kolekcijama na materijalima poput vune, a oni luksuzniji kao primjerice Max Mara imaju u svojoj ponudi teddy kapute kao i ostale vrste kaputa od prave ovčje kože, kašmira i svile.

Koji god bio vaš stil najvažnije kod dobrog kaputa je da vam dobro pristaje vašoj građi tijela, da vam je toplo i naravno da vam se sviđa.

Dolje vam donosimo naše favorite za ovu jesen i zimu.

-Oglas-
Marina Urličić Krtolačić
Marina Urličić Krtolačić je strastvena zaljubljenica u modu i prati najnovije trendove u industriji, kao i razne modne događaje i revije. Osim mode, također pokriva teme vezane uz lifestyle. Na svom blogu dijeli savjete o zdravlju, ljepoti, putovanjima i općenito o unaprjeđenju kvalitete života.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here