Montura –  Split fashion destination će se održavati 29. i 30. studenog 2014 u Radisson Blu Resort Split hotelu s početkom u 20 sati.

Ove godine na toj Splitskoj gradskoj manifestaciji domaći će dizajneri predstaviti kolekcije za jesen/zimu.

Drugog dana, kao prateći program održati će se već dobro prihvaćen “Splitski festival frizera”, koji je izazvao izuzetan interes javnosti.

Ove godine na Monturi predstaviti će se : Studio Arileo, Silvio Ivkić i Jure Perišić, Callegari, Marina Design, Morana Krklec, Galeb, Ledenko, Twins, Stolnik Moda, Ivica Skoko, Zoran Aragović, Ana Kujundžić, Lella Design te Modna kuća Mak, dok će se u dijelu pratećeg programa predstaviti hair designeri i saloni: Gizela, Star, Petra, K.A.M., Tip Top, Chiara, Pil, Urban, Sananda, Elida, Josip Art Hair i Toni.

Partneri ovog modnog događaja su mnogi dizajneri i kreatori, poduzetnici i obrtnici koji su čekali priliku da i u drugom dijelu godine prezentiraju svoje kreacije u Dalmaciji, kao i Grad Split, Udruženje obrtnika Split, Splitsko dalmatinska županija. Pokrovitelji su Obrtnička komora Splitsko dalmatinske županije te Hrvatska gospodarska komora Split.

Nadamo se da će zainteresirani uspjeti doći do pozivnica na vrijeme.

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here