S ulica Londona svijet mode se premjestio u Milan, koji je osim mode i vjernih pratioca iste sa sobom donio i kišne oblake. Što nam je sve ponudio svijet visoke mode, i što će se nositi u proljeće / ljeto 2015 pogledajte ovdje. Ako se pita dizajnere koji su predstavljali svoje kolekcije u Milan Fashion Weeku 2014, vraćamo se na kraj ’60. i početak ’70.

Gucci

Gucci Milan Fashion Week Proljece ljeto 2015

-Oglas-

Paleta boja očigledno je inspirirano ’70-setim (bogato narančasta, crvena, smeđa, plava, zelena) prekriva print svilenih kimona, hlača, haljina dugih rukava i suknji do koljena.

Sve to ostavlja definitivno retro dojam, a Gucci žena je sljedeće sezone pravi modni autoritet, počevši od marama svezanih oko vrata, preko haljina dugih rukava, pa do kožnog remena.

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti Gucci Milan Fashion Week Proljece ljeto 2015

Revija Alberte Ferretti bila je kao otvaranje vrata raja. Ferretta poznaje ženstvenu odjeću, i svake sezone cvjetnim dekoracijama i nježnim tonovima, stvori kolekciju koja žene čini ljupkima.

Prvo što prođe kroz glavu gledajući show Alberte Ferretto je „lijepa Pocahntas“. Sam show je strukturiran kao da se modeli postepeno spremaju za dan, a retro stil kraja ’60 i početka ’70 i ovdje je izražen.

Ova dizajnerica možda neće iznenaditi ili puno riskirati, ali njene kreacije su jako lijepe, ženstvene i pogodne za nositi 24 sata dnevno i stvorene su gotovo za svaki prigodu, bilo dnevnu ili večernju i to je upravo razlog traženosti njenog rada.

Emporio Armani

Emporio Armani Gucci Milan Fashion Week Proljece ljeto 2015

Čini se kako Giorgio Armani zbilja voli plavu boju. Na ovoj reviji je kombinirao uglavnom s čisto – bijelom bojom koja prelazi u svijetlo sivu, te je često kombinirao te tri boje u horizontalne maxi pruge, što je davalo sviježi izgled koji odlično pristaje vrućem ljetnom odmoru.

Fendi

Fendi Gucci Milan Fashion Week Proljece ljeto 2015

Print orhideje bio je najzastupljeniji na Fendievoj reviji. Nalazio se posvuda, na kratkim haljinama, kožnim komadima odjeće, pa i na crnim krznenim jaknama. Kao što je i za očekivati od Fendia, torbe su privlačile najviše pažnje i to s punim pravom.

Moschino

Moschino Gucci Milan Fashion Week Proljece ljeto 2015

„Postoji jedna glavna referenca – Barbie!“

Moschino je zasjenio sve ostale revije ovogodišnjeg Milan Fashion Weeka-a, jednostavno uzimajući za muzu najpopularniju lutku na svijetu – Barbie.

Jedna od prednosti ulaženja u taj Barbie svijet je što je baš ta lutka poznata po tome što obuhvaća mnogo različitih stilova odjeće.

Ona je cijeli paket. Kako Barbie izgleda na Moschino reviji pogledajte u galeriji.

Sportmax

Sportmax Gucci Milan Fashion Week Proljece ljeto 2015

Mlađi brat Max-Mare, voljen je diljem svijeta zbog kvalitetnih materijala i inovativnog dizajna minimalističkog i elegantnog izgleda. Proljeće / Ljeto 2015 kolekcija također je ostala odana tom isprobanom receptu, koji će se odmah svidjeti fanovima chic stila bez mnogo truda.

Dizajnirana je u neutralnim tonovima , uglavnom bazirana na kontrastu crne i bijele boje s povremenim komadima narančaste kao osvježenje kolekcije.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here