FOTO: Jimmy Choo

U utorak, 25. srpnja Michael Kors Holdings objavili su da su kupili poznatu britansku marku cipela i modnih dodataka, Jimmy Choo.

-Oglas-

Nešto više od miljarde dolara je bila cijena koju su platili iz Michael Kors Holdingsa za ovaj luksuzni brend i njihovu etiketu. Osnovan od strane Malezijskog dizajnera Jimmy Chooa i novinarke britanskog Vogue-a, Tamare Mellon, prije 25 godina, ovaj brend postao je svjetski popularan kada je jedan od njihovih dizajnera izrađivao cipele posebno za princezu Dianu.

Također su cijenjeni među mnogim poznatim osobama, među ostalim nosila ih je Michelle Obama, Kate Middleton, te u Seks i Gradu – Carrie Bradshaw. Popularnost njihovih cipela bila je a vjerujemo da će i ostati, neupitna.

Iako je tvrtka ušla na London Stock Exchange prije dvije godine, objavila je da je u prodaji prošlog travnja.

“Jimmy Choo je poznat širom svijeta po glamuru i modnom napretku. Tvrtka je lider u postavljanju modnih trendova. Njihovi inovativni dizajn i izuzetno obavljen posao ih postavlja među vođe kada su u pitanju globalni trendovi. Vjerujemo da je Jimmy Choo spreman za značajan rast u budućnosti, a naša je tvrtka spremna održati snažan tržišni brend kojega je Jimmy Choo izgradio u zadnjih 20 godina, ” – izjavio je John D. Idol, izvršni direktor američkog modnog brenda Michael Kors.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here