Lansiranje Mango x Victoria Beckham kolekcije odjeknulo je na svim društvenim mrežama, a danas je konačno dostupna online i u odabranim trgovinama. Kolekcija je lansirana 23. travnja, povodom 40. obljetnice Manga.  Klasični komadi od visokokvalitetnih materijala dobili su prepoznatljiv potpis Victorije Beckham. Ova suradnja nije prošla nezapaženo, budući da je privukla ogromnu pažnju javnosti, koja s nestrpljenjem očekuje da uđe u posjed ovih modernih, ali i tradicionalnih komada koji su instant postali must-have u garderobi svake moderne žene.

Kolekcija je službeno opisana kao „predavanje o suvremenoj ženstvenosti, beskompromisnoj kvaliteti i bezvremenskom stilu, a suradnja slavi zajedničke kreativne vizije”.

Koliku je pomutnju izazvala, najbolje pokazuje činjenica da je stranica Manga pala odmah na početku.

Iz bogate kolekcije, ona je sama istaknula elegantno bijelo odijelo, pripijene haljine i savršenu clutch torbicu kao svoje omiljene komade. Zanimljivom je također čine krojeni sakoi, satenske bluze i hlače širokih nogavica, koje su idealne za razne prigode i mogu se kombinirati na bezbroj načina. Zapravo, jedan od glavnih razloga zbog kojih žene vole nositi njene komade je taj da se uklapaju u svaki stil a boje se mogu lako kombinirati s onim što već imamo u ormaru.

Boje koje dominiraju su crna, bijela i krem, dok se pronađe i poneki komad u pastelno plavoj i ružičastoj boji.

Iako kolekcija odiše njenim stilom na koji smo već naviknuli, Victoria Beckham kaže da je inspiraciju za ovu kolekciju pronašla u jednostavnosti i eleganciji Jane Birkin u filmu ‘La Piscine’. Rezultat toga su heklani komadi i kupaći kostimi koje je nosila Birkin na Francuskoj rivijeri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MANGO (@mango)

Kolekcija odiše njenim osobnim stilom i elegantnim krojevima, te posljednjih nekoliko godina popularnom old money estetikom.

Ukratko, kombinacija kvalitetnih materijala i dobrih klasičnih krojeva nikada neće razočarati Cijene se kreču od 50 do 300 eura a neki komadi su već rasprodani.

Bijela heklana haljina Mango
Mango

Crna haljina Beckham Mango suradnja
Mango

Beckham Mango baloner
Mango

Košulja plava svilena
Mango

Beckham Mango odijelo
Mango
Haljina nježno ružičasta
Mango
Crno odijelo Victoria Beckham x mango
Mango

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here