Louis Vuitton Cruise 2016

„Želim se obraćati mnogim tipovima žena, ne isključivo jednoj ikoni i svake godine to pokušavam izraziti što je više moguće“, izjavio je Nicolas Ghesquière nekoliko trenutaka nakon finala njegove druge Cruise revije.

Pred publikom koja je uključivala Catherine Deneuve , Michelle Williams , Charlotte Gainsbourg i Alicia Vikander modeli su probijali svoj put kroz kompliciranu stazu, niz monumentalnih stube, pokraj drvenih stolica, malenog vrta pa na kraju šetajući pokraj ovalnog bazena.

-Oglas-

1

Inspiraciju je dizajner izgleda dobivao sa svih strana. Bilo je to kaubojskih remena ali nošenih kao kožni pojasevi, zatim indijanskih detalja i kožnih haljina bez rukava koje kao da su inspiraciju našle u pustinjskim ratnicama ili u Game of Thrones kraljici. Na nama je da odlučimo. Svaki komad napravljen je na najfiniji estetski način i predstavljen s iznimnim zaokretom kuće Louis Vuitton.

2

„Nešto dugo s izrazitom fluidnosti. To mi je bilo jako važno izraziti ove sezone,“ objasnio je dizajner. „Drugačiji stav, opušten i cool izgled, kombinacija ravnih cipela i dugih haljina i određena lakoća tkanine.“

Ghesquière ne definira toliko trenutno raspoloženje u modnom svijetu koliko ga postavlja. Njemu trebamo zahvaliti na tome što su ulice preplavile antilopa minice u stilu ’70, no ovog puta čini se da je ipak osluškivao bilo trenutnog načina života. Živimo u vremenu kada mjera uspjeha više nije kuća u kakvoj živimo, ili posao koji radimo. Već gdje smo bili, što smo doživjeli i dali smo to sve skupa objavili na Instagramu. I kao brand koji je tako usko povezan s umjetnosti i putovanjima , Louis Vuitton je tako briljantno usklađen s ovakvom ženom.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here