Već smo na drugom od četiri tjedna moda zaredom – Londonskom. I dok nas je onaj u New Yorku iznenadio velikim izborom boja, što je netipično kako za New York Fashion Week, tako i za New York street style koji preferira crnu boju. Dali će nas London ove godine iznenaditi i dali možemo očekivati nešto novo osim poznatog londonskog urbanog stila, za sezonu proljeće ljeto 2018 pogledajte u nastavku.

Simone Rocha

11 13

-Oglas-

Simone je poznata po svojim ženstvenim kreacijama i to ni ovog puta nije bila iznimka. Snježno bijela je prevladavala u ovoj kolekciji, a nevinost ove kolekcije dodatno je isticao odabir materijala poput svile i čipke. Zapravo, Simone je jedna od rijetkih dizajnerica koja može koristiti ove materijale u kombinaciji bez straha da će ostavljati smiješan dojam. Ako uz to dodamo cvjetni print i volane rizik je još veći. No, i ovoga puta dizajnerica je uspjela visoku modu učiniti nježnijom.

Ralph & Russo

5 14

U zadnjih 7 godina ovaj dizajnerski duo donio je svome brendu klijente na samom vhu A-liste poput Angeline Jolie, Beyonce i Jennifer Lawrence, te su izgradili najveći atelje u Haute svijetu. „ Uz pomoć društvenih mreža dobivate pristup klijentima iz cijelog svijeta,“ kaže Russo. Time su stvorene liste čekanja za njihove torbe i cipele koje im donose najveći dio dobiti.

S obzirom na početnu cijenu njihovih RTW komada, nije za čuditi da njihovi klijenti ovaj ženstveni glamur po kojem je brend poznat smatraju ovu kolekciju uglavnom dnevnom varijantom.

JW Anderson

proljece ljeto 2018 london fashion week

Anderson je poznat po svojoj električnoj ekstravagantnosti, no ovoga puta je napravio korak natrag i vratio se jednostavnosti. Čak se i sam na kraju naklonio u običnoj plavoj majici, što nije njegov običaj.

„Mediji nas čine histeričnima,“ objasnio je ovu naglu promjenu, „ i ponekad se trebamo vratiti osnovama, stvarima koje poznajemo. Oko 80 posto kolekcije su džemperi. Ova kolekcija je normalna, smirena i mono.“

Dizajner je priznao da jednostavnost iziskuje najviše truda. Potpuno se slažemo.

 

House Of Holland

1 16

Piratska tema kolekcije nam je osigurala mnogo zaigrane zabave kada je u pitanju kolekcija za proljeće i ljeto 2018.  House of Holland je pruge stavio u prvi plan. Crvene ili šarene, pomalo iskrivljene na ljetnim haljinama i košuljama su baš ono što volimo u vrućim ljetnim danima, a kada je u pitanju ovaj brend, uvijek se potrude u ponudi imati prugice.

Torbe oko struka su dale poseban šarm ovoj buntovničkoj kolekciji. Velike, u raznim bojama najavile su povratak još jednog modnog dodatka ’90.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here