Ljetne haljine su ultimativni odjevni predmet za ovu sezonu. Od dugih, cvjetnih pa do haljina od jeansa koje su posebno moderne ove sezone, odabrali smo neke od najboljih za ljeto 2015.

Haljina je najlakši i najjednostavniji način da poboljšate svoj stil ove sezone a uz to još čete se osjećati ugodnije u njima na +30, nego u nekim kompliciranijim kombinacijama. Možda i glavni razlog zbog kojeg  volimo dobru ljetnu haljinu, koju jednostavno stavimo na sebe i već smo na pola spremni za izlazak. Uz to i znamo da izgledamo dobro. Nije važno jeste li više za jednostavniji ili otmjeniji stil, haljina čini čuda kada je u pitanju samopouzdanje.

ljetne haljine 2015

Ove sezone uživati ćemo u maxi haljinama i općenitom povratku stila ’70. Svatko tko prati revije zna da je uz stil ’70 velik povratak doživio i jeans, tj. haljine od istog, cvjetni uzorak je gotovo standard u proljetno/ljetnim kolekcijama, dok je mala crna haljina, to već svi znamo-vječna. Ove godine povratak je doživjela i mala bijela haljina, koja je idealna za dane kada imamo već lagano preplanuli ten. Bijela čipka daje dodatno  ženstven, romantičan i nevin izgled malim bijelim haljinama.

Ako kojim slučajem većinu ljetnih mjeseci provodite u uredu, a velik broj zasigurno provodi, dodali smo nekoliko formalnijih, ali opet lijepih olovka haljina, koje će vam zasigurno dići raspoloženje i samopouzdanje na poslu.

Dakle, gdje god da se nalazili ovog ljeta i koji god vaš stil bio nema razloga da propuste priliku uživati u ljetnoj haljini koja vam odlično stoji.

Pogledajte ljetne haljine koje smo izdvojili za vas u galeriji.

H&M

Miss Selfridge

Orsay

Zara

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here