Kada smo primijetile da se ova maskara prodaje svakih 7 sekundi i da su djevojke oduševljene rezultatima na svojim trepavicama, jednostavno smo je morale isprobati. Cijena je pristupačna kao i kod svih maskara robne marke Essence Cosmetics – 4,20 € u DM prodavaonicama. Imajući u vidu recenzije, imale smo visoka očekivanja.

Četkica je prilično gusta i obećava efekt umjetnih trepavica. Nakon nanošenja prvog sloja, nije se dogodilo ništa spektakularno. Trepavice su dobile malo boje i oblika, ništa posebno. Možda radimo nešto pogrešno, pa smo odlučile pružiti joj još jednu priliku.

Essence maskara

Nakon minute nanošenja maskare na jedno oko, pa isto toliko na drugo, trepavice su doista izgledale guste i duge. Zapravo su bile toliko nevjerojatno duge da su izgledale malo smiješno. Možda zato što nismo naviknute na takav izgled.

Postojanost je bila dobra. Essence Lash Princess False Lash Effect usporedile bismo s Max Factor 2000 Calorie maskarom. Ni bolja ni gora.

Zaključak je da je maskara više nego dobra za cijenu po kojoj se prodaje i svakako bismo je preporučile. Da je tekstura bolja, dobila bi čistu peticu. Ovako joj dajemo čvrste 4 zvjezdice

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here