Jedna od najčešćih asocijacija na ljeto su kupači kostimi. I gotovo svaka žena traži onaj jedan- savršen, koji joj pristaje kako po boji tako i na građu njenog tijela. Donosimo vam kolekcije kupaćih kostima koje su predstavile razne modne marke. Izbor je velik i za svakog ima po nešto, a ukoliko još niste pronašli svoj idealan kupaći kostim za ovo ljeto, ne brinite, jer među ovim modelima sigurno ima nešto za vas.

Calzedonia

Ovaj brend usko je specijaliziran za krpice za plažu. Kolekcija kupaćih kostima za ljeto 2015 podijeljena je na nekoliko dijelova kako bi zadovoljila različite ukuse. „Summer Mirage“ dio je kolekcije smirenijih tonova poput plave i crne, kao i jednostavnih krojeva i printa. „Carried by waves“ ima štih tropskog otočja i sofisticirane egzotike. „Chasing the sun“ ističe se jednostavnošću koja je „podignuta“ nekim zanimljivim detaljom, dok je „CLZ“ mladenački i dinamičan dio kolekcije.

Yamamay

Dolazimo i do drugog poznatog talijanskog brenda kupaćih kostima. Yamamay je odabrao bijele pješčane plaže i azurno more Bahama kako bi predstavio svoju kolekciju kupaćih kostima za ovu godinu. Kolekciju je na slikama prezentirala dizajnerica i model tipične mediteranske ljepote –  Ariadna Artiles. Ako vam se živi tonovi, cvjetni uzorci i uzorci egzotičnog voća, kao i jaki kontrasti sviđaju, onda je ovo kolekcija za vas.

We Are Handsome

Ako tražite nešto potpuno drugačije, Vice kolekcija inspirirana putovanjima u Miami i ’80 onda je ovo mjesto gdje čete sigurno naći nešto za sebe. Motivi na kostimima ovog brenda variraju od onih divljih životinja, pa do slika pitomih gradića uz obalu. Jedno je sigurno, u ovim kostimima sigurno nećete proći nezapaženo na plaži.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here